Казър: Youtube/Public DefenseТурският президент Реджеп Тайип Ердоган уважи военния парад

...
Казър: Youtube/Public DefenseТурският президент Реджеп Тайип Ердоган уважи военния парад
Коментари Харесай

Ердоган уважи парада на победата в азербайджанската столица Баку

Казър: Youtube/Public Defense

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган почете военния церемониал на успеха в азербайджанската столица Баку. Събитието бе в чест на края на войната в Нагорни Карабах. Ердоган бе посетител на президента на Азербайджан Илхам Алиев.

Според Министерството на защитата на Азербайджан, повече от три хиляди военнослужещи са взели присъединяване в парада на успеха, и бяха демонстрирани до 150 единици военна техника.

Турската организация Anadolu прибавя, че военните от Турция също вземат участие в парада. Турският президент Реджеп Тайип Ердоган беше почетен посетител на парада.

На 10 ноември пресслужбата на Кремъл разгласява взаимно изказване на президентите на Азербайджан и Русия и министър-председателя на Армения по отношение на преустановяване на огъня в Карабах от същия ден. Азербайджан и Армения се задължават да спрат военните дейности, да спрат на окупирани позиции и да обменят военнопленници. Ереван би трябвало да върне регионите Келбаджар, Лачин и Агдам на Баку.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР