Казанлък. В Литературно-художествен музей Чудомир“ в Казанлък от 17.15 часа

...
Казанлък. В Литературно-художествен музей Чудомир“ в Казанлък от 17.15 часа
Коментари Харесай

Стара Загора: Книгата на Стефан Саранеделчев „Зад превръзката Темида закачливо ни намига“ ще бъде представена в рамките на Чудомирови празници 2018 в Казанлък

Казанлък. В Литературно-художествен музей „ Чудомир “ в Казанлък от 17.15 часа на 25 март ще бъде показана книгата на Стефан Саранеделчев „ Зад превръзката Темида закачливо ни намига “, сподели за Радио „ Фокус “ шефът на музея Добрина Матова. Събитието е част от програмата на 25-те Чудомирови празници.
„ Зад превръзката Темида закачливо ни намига “ е алманах с радостни и закачливи разкази на случки от неговата правосъдната процедура, както и тази на негови сътрудници и хора, свързани с правораздаването. Книгата показва забавни случки от живота, свързани с правораздаването в Казанлък и Стара Загора. Самият Стефан Саранеделчев е дълготраен арбитър с корени от Казанлък, само че от десетилетия живее в Стара Загора. За мощния професионализъм, високи нравствени качества и образцово осъществяване на служебните си отговорности е първият арбитър от Старозагорски правосъден район, награден с „ Личен почетен знак първа степен-златен “, което е и най-високото отличие по Закона за правосъдната власт.
Саранеделчев има разнородни ползи. Има значително проучвания в региона на историята и краезнанието. Автор е и на още няколко книги.
Славяна ГАЙДАРОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР