Казахстанската банка Bereke Bank, до преди около година дъщерно дружество

...
Казахстанската банка Bereke Bank, до преди около година дъщерно дружество
Коментари Харесай

Защо бившето поделение на най-голямата руска банка в Казахстан, възобнови дейността си

Казахстанската банка Bereke Bank, до преди към година дъщерно сдружение на най-голямата съветска банка " Сбербанк ", възобнови валутните и други финансови интервенции след излизане от глобите на Съединени американски щати, оповестяват от финансовата институция.

Bereke Bank беше извадена от листата със наказания на Съединени американски щати през март 2023 година, по-малко от година след промяната на собствеността.

" За клиентите на банката (физически и юридически лица) още веднъж се налични финансовите интервенции: разплащания, валутни преводи и конвертационни интервенции с щатски долари както в страната, по този начин и към задгранични финансови институции.

Предприемачите още веднъж получиха варианти за валутни заплащания по валутни контракти и едни от най-благоприятни условия за онлайн интервенции по конвертиране в границите на платформата FX ", се споделя още в известието, представено от ТАСС.

Отбелязва се, че възобновяването на интервенциите с щатския $ е разумна стъпка за възобновяване на интервенциите на банката, след изваждането й от листата със наказания. Така Bereke Bank откри кореспондентски сметки в долари както в казахстански банки от второ равнище, по този начин и в задгранични кореспондентски банки.

" Така от през днешния ден клиентите на Bereke Bank имат опция да правят транзакции в казахстански тенге, щатски долари, съветски рубли и юани. Близките проекти на банката включват възобновяване на интервенциите с евро, както и обновяване на връзките с интернационалните платежни системи Visa и Mastercard ", изясняват от банката.
 Криптоборсата Binance откри своя платформа за търговия в Казахстан
Най-голямата криптоборса в света откри своя платформа за търговия в прилежаща на Русия страна

Какви са опциите за търговия с активи
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР