Кайри Ървинг отбеляза тройка в последната секунда за победата на

...
Кайри Ървинг отбеляза тройка в последната секунда за победата на
Коментари Харесай

Бруклин победи Торонто след тройка в последната секунда на Кайри Ървинг

Кайри Ървинг означи тройка в последната секунда за успеха на Бруклин като посетител на Торонто със 119:116 в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Ървинг приключи с 32 точки, а Кевин Дюрант добави 28 за Нетс, които завоюваха пети следващ мач и общо девета от последните си 10 срещи.

Юта Уатанабе се включи със 17 точки за Бруклин, а Ник Клакстън се регистрира с 15 точки и 10 битки, до момента в който Бен Симънс и Ти Джей Уорън способстваха с по 10 точки. Фред ВанВлийт осъществя 39 точки за Раптърс, които позволиха четвърто следващо проваляне и пето от последните им шест мача. Скоти Барнс означи 26 точки, а Паскал Сиакам приключи със 17 за домакините от Торонто.

Отборът на Далас победи като хазаин Портланд със 130:110 след 33 точки, 6 битки и 9 асистенции на Лука Дончич. Кристиан Ууд добави 32 точки, негово персонално достижение за сезона, а овладя и 12 битки за триумфа на Далас, който доминираше в третата четвърт. Тим Хардауей младши вкара 17 точки. 

Деймиън Лилард поведе Портланд с 24 точки, Трендън Уотфорд добави 16 точки, 11 битки и 6 асистенции при влизането си от пейката, а Юсуф Нуркич се регистрира с 16 точки.

Минесота надигра Оклахома със 112:110 като посетител в друга среща от вечерта в НБА. Остин Ривърс означи тройка 11.8 секунди преди края и оказа помощ за прекратяването на серията от три провали за Минесота. За Оклахома загубата бе пета поредна. Антъни Едуардс приключи с 19 точки и 11 битки за гостите, а Шай Гилджъс-Александър се регистрира с 35 точки и 7 битки за Оклахома.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР