Кайн-Чан е 21-годишен модел, инфлуенсър и създател на съдържание в

...
Кайн-Чан е 21-годишен модел, инфлуенсър и създател на съдържание в
Коментари Харесай

По бельо в самолета - момичето, което не разбира защо това е проблем

Кайн-Чан е 21-годишен модел, инфлуенсър и основател на наличие в OnlyFans. Тя се появява на летище Навегантес в Бразилия, облечена в косплей на Ребека - метод на обличане, въодушевен от обичаните герои на хората от филми, комикси и игри.  Косплей  е зрелище, в което участниците (косплейъри) носят костюми и фешън аксесоари по този начин, че да показват избран персонаж.

Ребека е воин от анимето на Netflix Cyberpunk Edgerunners, което се трансформира в любим на почитателите, поради неповторимите и много разкрепостени тоалети на героите. Носейки единствено черни бикини и сутиен, тюркоазена перука и черни сандали на летището, Кайн твърди, че са й споделили, че не е облечена уместно и й е неразрешено да се качи на борда на самолета.

Споделяйки хипотетичния случай в своя Instagram със своите 729 000 почитатели, Кайн-Чан написа: " Наскоро се случи доста досадна обстановка. Опитах се да се кача на летище Навегантес, облечен като косплей на Ребека за събитие. " Вече знаех, че може да закъснея, по тази причина непосредствено се бях облякла като нея, с цел да не изгубвам време в преобличане, когато дойде, само че ми споделиха да се прибера у дома и да си сложа други облекла, тъй като това, което нося, не е " уместно ".

Инфлуенсърката продължава възмутено с думите, че се е пробвала да изясни, че отива на събитие, само че въпреки всичко личният състав ѝ е влезнал в състояние и не са я пуснали да се качи на борда.
 Луис Бъчър - дамата, която тича без горнище всеки ден
Тя е майка на две деца и тича топлес всеки ден

Каква е повода да го прави

Феновете побързаха да разясняват нейните лудории, като мнозина считат, че в действителност е прекалила. " Кайн, обичам те, само че за бога... можеше да облечеш нещо от горната страна, което за събитието да свалиш за две секунди ", разяснява един.

Друг написа: " Абсолютно прави са, несъмнено. Как изобщо ти хрумна, че можеш да се качиш на самолета съвсем гола. Трябва малко да се мисли, момиче. " Въпреки отрицателните изявления на доста от почитателите ѝ, въпреки всичко се намираха ѝ такива, които да я защитят, изразявайки мнение, че е доста самоуверено от нейна страна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР