Кайли Миноуг зарадва зрителите на наградите Brit Awards, като направи

...
Кайли Миноуг зарадва зрителите на наградите Brit Awards, като направи
Коментари Харесай

Каскадата на Кайли Миноуг с наградите Brit Awards вбеси австралийските зрители, докато те взривяваха скеча на Роман Кемп

Кайли Миноуг зарадва феновете на премиите Brit Awards, като направи " shoey " с Роман Кемп в събота вечер, само че някои слагат под въпрос легитимността на плъх на певицата от обувките й.

55-годишната изпълнителка на шлагери Padam Padam шокира хората в лондонската O2 Arena, защото се съгласи да взе участие в австралийския обред за пиянство на алкохол от обувка с водещия Роман, откакто напускащият водещ на Capital Breakfast й сподели, че ще да не е неприятно да не отпие от нейното фирмено розе от високите си токчета.

„ Кайли да прави обувка беше всичко, което би трябвало “, съобщи един фен в Twitter (X), до момента в който Кайли хапваше от обувката си, а различен добави: „ Кайли да прави обувка на британците е... доста добре. " Въпреки това, тези, които гледат в родната Австралия на Кайли, не бяха толкоз впечатлени от обичащата развлечение звезда.

Звездите от The Sunday Project се запитаха дали въобще има алкохол в обувката на Кайли, до момента в който обсъждаха безгрижния сегмент по малкия екран. „ Не желая...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР