Къванч Татлату на уроци по бащинство заради бебето Къванч Татлату взима

...
Къванч Татлату на уроци по бащинство заради бебето
Къванч Татлату взима
Коментари Харесай

Къванч Татлату на уроци по бащинство заради бебето

Къванч Татлату на уроци по бащинство поради бебето
Къванч Татлату взима уроци по бащинство. Актьорът, който чака първото си дете, неотдавна бе публикуван от един от околните си сътрудници и другари, че взима необикновени уроци за бъдещето си. А точно – постоянно обменя опит с сътрудника си Кенан Имизароглу, който също ще стане татко напълно скоро.

Самият Кенан призна за това, в диалог с турски кореспонденти. „Често си приказвам за бащинството с моя другар и сътрудник Къванч Татлату. Както знаете, той също ще става татко доста скоро. Чакаме с неспокойствие да се родят децата ни, само че за него това ще бъде първи опит. И му е доста мъчно да се оправи с това предизвикателство“, споделя още Кенан. „Затова приказваме постоянно за бащинството, предавам му моя опит“, споделя гордият татко.

Той и Синем Кобал чакат второто си дете през май тази година. Малко по-рано се чака пък бебето на Къванч Татлату и Башак Дизер. Модната дизайнерка показа фотоси, на които театралничи с голям стомах. А щастливият татко не пропусна да се похвали какъв брой е благополучен.
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР