Къванч Татлъту бяга от Турция Това разкриват известни турски издания. Обяснението

...
Къванч Татлъту бяга от Турция
Това разкриват известни турски издания. Обяснението
Коментари Харесай

Кой изгони Къванч Татлъту от Турция?

Къванч Татлъту бяга от Турция

Това разкриват известни турски издания. Обяснението на турския Брад Пит било, че желае в чужбина сина му да получи по-добро образование  и реализация.

Семейството ще се мести в Лондон, разкриват още вестниците в южната ни съседка. Преди година топ артистът е купил жилище в столицата на Англия на стойност 670 000 паунда, като го записал на името на първородния си наследник.

Феновете на турската звезда са мощно озадачени от рокадите в персоналния му живот. Истината се оказа радикално друга от тази, която показва звездата от „ Перла “.

Мнозина упрекваха Къванч Татлъту, че дълго време е криел лицето на момченцето си Кърт Ефе. А психическият тормоз над брачната половинка му Башак Дизер не стопира и до през днешния ден. Дизайнерката е проклината, преследвана и обиждана с грозни думи.

Татлъту се среща с нея през 2013 година и три години по-късно се женят. Синът им се ражда през 2022 година. Дизер е с шест години по-голяма от артиста и първоначално това било причина за злобата на почитателите на мъжа й.

После я упрекват, че не може да роди дете. След като е бременна, че има подправен стомах и сурогатна майка носи бебето. Дори стигат до такава степен в хулите и съмненията си, че афишират наследника им за осиновен. Тъй като брачната половинка му е персонален стилист и работи с него на всички снимачни площадки е упрекната в отнемане и ревнивост.

Заради цялата тази мръсотия Къванч Татлъту и Дизер взимат сложното решение да избягат от Турция и да се реалокират в Лондон. Те към този момент са записали сина си в лондонска забавачница и са му избрали влиятелно частно учебно заведение, когато стане първолак.

Източник: Ретро

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР