Кауза като никоя друга - звезди от цял свят ще

...
Кауза като никоя друга - звезди от цял свят ще
Коментари Харесай

Време е за Мача на надеждата

Кауза като никоя друга - звезди от целия свят ще дойдат през днешния ден на Националния стадион " Васил Левски ", с цел да поддържат самодейността на Стилиян Петров и проведения от него " Мач на вярата ".

Благотворителният мач на някогашния капитан на националния ни тим има за цел да вдъхне вяра на хората, борещи се с онкологични болести у нас. Всички доходи от срещата пък ще бъдат дарени за битката с подлата болест у нас, като ще бъдат разпределени сред лечебните заведения в страната, а част от тях ще бъдат дарени и на хората в потребност.

Стотици искащи пожелаха да се включат в самодейността на Стилиян Петров, подбудена от персоналната драма на рекордьора по мачове за " трикольорите ".

В тима на чужденците личат имената на някогашния капитан на Манчестър Юнайтед Рой Кийн, различен състезател на " алените дяволи " от близкото минало Неманя Видич, както и на някогашният състезател на Селтик и Барселона Хенрик Ларсон. Тимът, изпълнен със звезди, пък ще бъде воден от някогашния ментор на Стилиян Петров Мартин О`Нийл. В състава са още международните първенци с Франция Робер Пирес и Юри Джуркаеф, както и Гайска Мендиета и митове на Висшата лига като Гарет Бари, Ашли Йънг, Коло Туре и Джо Коул.

Българският тим пък ще бъде воден от Димитър Димитров-Херо, а той ще може да избира всред имена като Христо Стоичков, Стилиян Петров, Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Наско Сираков, Мартин Петров, Мариян Христов, Илиан Илиев и доста други известни имена от родния футбол.

" Мачa на вярата " е през днешния ден следобяд от 17:00 часа на Националния стадион " Васил Левски ", а от уредниците дават обещание същинско шоу за публиката!





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР