Kaufland е любимата търговска верига на българите и любимият международен

...
Kaufland е любимата търговска верига на българите и любимият международен
Коментари Харесай

Kaufland е търговска верига №1 и любим международен работодател в България

Kaufland е обичаната комерсиална верига на българите и обичаният интернационален шеф в България съгласно резултатите в единствената ранглиста с пряк потребителски избор у нас -  „ Любимите марки “. Нейното 13-о издание завърши на 27 юни, като общо в трите стадия на гласоподаване тази година са се присъединили над 43 000 души по данни на уредниците. 

Kaufland печели безапелационно освен в категории „ Търговски вериги “ и „ Любим шеф – интернационална компания “, само че и в категория „ Собствени марки - храни и питиета “ със своята, която изрично завоюва първото място. Kaufland показа „ Брей! “ на българския пазар през 2020 година, като за напълно малко време марката съумя да завоюва потребителския интерес и да се трансформира в една от най-разпознаваемите хранителни марки и обичана за доста българи. В „ Любимите марки “ веригата зае първо място и в категория „ Интериор и екстериор “ със своята марка артикули за градината и балкона. 

По данни на уредниците Kaufland и марките на компанията, участващи в другите категории на класацията, са събрали най-вече потребителски гласове в 13-ия сезон на „ Любимите марки “.. Резултатите и точния брой гласове във всяка категория в третия стадий на гласуването, могат да бъдат видени. 

До финала на класацията тази година стигнаха още лични марки на Kaufland. стана подгласник в категория „ Веган и биопродукти и суперхрани “, а в категория „ Бебешки и детски артикули “ личните текстилни марки и се подредиха надлежно на второ и трето място. 

„ За нас е чест, че за втора поредна година сме обичана комерсиална верига в България. Не по-малко значимо за нас е и доверието, което ни е гласувано като шеф. Приемаме оценките с голямо наслада, задоволство от добре свършената работа, само че и с ясното схващане за отговорността, която имаме, да пазиме тези оценки всеки ден и в бъдеще. “, разяснява Гергана Димитрова, управител „ Корпоративни връзки “ в Kaufland. 

Kaufland България идва на българския пазар преди 15 години. За времето от 2006 година до през днешния ден компанията съумява да се трансформира в приближен асистент на българското семейство, в желан сътрудник за българския производител и в важен фактор за стимулирането на националната и районна стопанска система. Всекидневно Kaufland работи за удовлетвореността на клиентите, като им предлага голям избор от артикули, съгласуван с локалните условия и усети, качество на преференциални цени, комфортно извършване на покупки и чудесно обслужване. Компанията е най-големият шеф измежду комерсиалните вериги и втори по величина в страната. За своята цялостна политика за грижа за чиновниците компанията е притежател на голям брой награди и документи.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР