Kaufland дава възможност на служителите да постигнат истинска промяна с

...
Kaufland дава възможност на служителите да постигнат истинска промяна с
Коментари Харесай

Kaufland дава началото на иновативна вътрешна програма за служители K-Fit

Kaufland дава опция на чиновниците да реализират същинска смяна с самодейността K-Fit Challenge. Тя е с дълготрайност 6 месеца, като в нея ще могат да се включат избран брой участници. Те ще работят за постигането на мечтаните от тях резултати посредством поддръжката на професионални треньори, експерти по хранене и психолози. Комисия от особено определено жури ще следи за напредъка на участниците, като за тримата чиновници, постигнали най-голяма смяна, компанията ще обезпечи специфични награди. Целта е да ги подтиква и поддържа по пътя напред, както гласи и слоганът на акцията „ Предизвикай себе си! Тялото реализира това, в което мозъкът има вяра! “.    

За да даде цялостна информация на участниците, водачът в ритейла ще сътвори и специфичен вътрешен канал, който ще даде опция на чиновниците да се осведомят за всички новости от програмата, както и да обменят опит, хрумвания, предписания и да се провокират един различен по време на своето присъединяване.

 

 

За Kaufland България:
Kaufland България е водач в бранша на модерната търговия у нас с годишен оборот от над 2 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7 500 чиновници. Шест следващи години компанията е сертифицирана като Top Employer от интернационалния самостоятелен институт Top Employers Institute. От началото на 2022 година досега одобряването на работодателската марка на Kaufland България беше засвидетелствано и от повече от 55 оценки в най-оспорваните категории на значими състезания като Employer Branding Awards на b2b Media, Career Show Awards, My Love Marks, Business Lady, Employer of choice и други. За втори следващ път през 2023 година компанията заслужи и влиятелното първо място като „ Най-добър шеф “ съгласно класацията на Career Show Index 2023, както и Любим интернационален шеф от единствената в България напълно потребителска ранглиста My Love Marks.

Сподели:

Още от Разкрития

 Възстановяването е мъчно: Какво се случва с Кейт Мидълтън след интервенцията (Нови детайлности за положението на Уелската принцеса)

Възстановяването е мъчно: Какво се случва с Кейт Мидълтън след интервенцията (Нови детайлности за положението на Уелската принцеса)

26 фев 12:27 1 32088  Църквата „ Свети Димитър “ в Паталеница е заровена при започване на робството

Църквата „ Свети Димитър “ в Паталеница е заровена при започване на робството

25 фев 18:40 1 1050  Българинът се подрежда на едно от последните места по консумация на месо

Българинът се подрежда на едно от последните места по консумация на месо

25 фев 18:00 1 567  Демби се бъхти по градежите в слънчева Испания

Демби се бъхти по градежите в слънчева Испания

24 фев 18:10 1
Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР