Kaufland България в цялата страна ще могат да намират целогодишно

...
Kaufland България в цялата страна ще могат да намират целогодишно
Коментари Харесай

Над 100 уреда PARKSIDE ще се предлагат целогодишно в хипермаркетите на Kaufland България

Kaufland България в цялата страна ще могат да намират целогодишно в магазинната мрежа над 100 продукта от марката уреди за ремонт и градина PARKSIDE. Разнообразието от продукти обгръща необятен подбор – от отвертки и гаечни ключове до електрически винтоверти, прободни триони и аксесоари за тях. Всеки апарат PARKSIDE се отличава с високо качество, преференциална цена и устойчивост. Предлаганият подбор може да се откри както в непрекъснатия подбор, по този начин и в седмичните оферти на Kaufland, от където могат да се закупят и още електроинструменти, градинска техника и работно облекло на марката.

„ Висококачествените принадлежности и машини на марката улесняват работата в къщата и градината и подсигуряват сполучливото осъществяване на планувания ремонт вкъщи. Марката предлага богат избор от близо 100 продукта евтино за домашни майстори и занимание градинари, а 3-годишната им гаранция дава спомагателна сигурност за всеки един закупен апарат “, споделя Димитър Делибалтов, Главен търговец в Kaufland България.

В подредбата на новите щандове на PARKSIDE в един от хипермаркетите на веригата един до друг с екипа на ритейлъра застанаха Филип Буков и Мария Силвестър. Младият артист показа, че от дребен е разпален занимание занаятчия, а на „ занаята “ го е научил неговият дядо. Това лято се е заел с предизвикването да сложи самичък декинг на терасата си, за което ще разчита на Parkside – винтоверт, прободен трион и лак за поддръжка на дървени повърхности, дружно с принадлежности за боядисване.

Освен, че обича да дава отговор за красивата част от ремонта – декорацията, Мария Силвестър показа, че от скоро се заема и с по-сериозни планове. В момента възнамерява да се оборудва с главните уреди - ръчни принадлежности, акумулаторен винтоверт, прахосмукачка, с цел да поддържа лятната си вила – каравана на нашето Черноморие.

Сред 100-те продукта, които се причисляват към продуктите с непрекъснато предложение на веригата, са ръчни принадлежности, принадлежности за боядисване, продукти за поправки вкъщи, аксесоари за електроинструменти. В седмичните оферти в интервала 1 май – 7 май могат да бъдат открити: PARKSIDE акумулаторна ударна бормашина и батерия на цени надлежно от 64,99 и 59,99 лева

Всички настоящи оферти на PARKSIDE може да откриете.

За Kaufland България

 

Kaufland България е водач в бранша на търговията с годишен оборот от близо 1,9 милиарда лева и един от най-големите работодатели в страната с екип от над 6 500 чиновници. През 2023 година компанията разполага с 63 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 година в България до през днешния ден Kaufland се стреми да подтиква националната и районна

стопанска система и инфраструктурата по места с общи вложения от 1,9 милиарда лева Компанията непрестанно развива своята политика за стабилно развиване и под мотото „ Действията носят смяната “ се ангажира с разнообразни обществени и екологични действия – от потреблението на енергийно ефикасни технологии и проектирането на нови здания с мисъл за природата, през поддръжката на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

 

Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР