Kaufland България откри своя 15-и хипермаркет в София в столичния

...
Kaufland България откри своя 15-и хипермаркет в София в столичния
Коментари Харесай

Kaufland откри своя най-технологичен хипермаркет в столичния квартал Манастирски ливади

Kaufland България откри своя 15-и хипермаркет в София в столичния квартал „ Манастирски ливади “. За построяването му са вложени всички софтуерни нововъведения, които ритейлърът интензивно внедрява в ежедневната си работа, по тази причина и обектът към този момент стартира да набира известност като " най-технологичният хипермаркет ". Общата инвестиция за новия магазин е 50 млн. лева, като с нея вложенията в София надвишават 450 млн. лева, а броят на магазините в страната става 65. 

„ Това е най-модерният ни магазин в България, като в него сме вложили всички софтуерни нововъведения, които използваме в нашия бизнес по цялата верига – от градежа и проектирането, през смарт системата ни за обмисляне и позициониране на стоките, до връзката с клиентите и цялостното потребителско преживяване, което сме подготвили за тях – в това число и интерактивен детски ъгъл за най-малките. “, посочи по време на откриването изпълнителният шеф на Kaufland България Иван Чернев. Той акцентира, че с изключение на в софтуерно отношение, този магазин на веригата се отличава и с това, че в него намират място артикули на български стартъп компании. „ За нас е привилегия да дадем опция на млади и надарени българи да осъществят концепциите си, предоставяйки им достъп до милионите ни клиенти “, сподели още той.

Сред специфичните посетители на откриването бяха министърът на нововъведенията и растежа Милена Стойчева, основният шеф на Германо-българската индустриално-търговска камара – доктор Митко Василев и Елина Желева, ръководещ сътрудник в launchlabs Sofia и основател на акселератора Future Verticals. „ Вие сте образец за компания, която дава опция на дребни и междинни предприятия да бъдат част от цялата екосистема на бизнеса ви и която внедрява технологии в интерес на хората и стопанската система. “, означи Милена Стойчева и приветства метода на Kaufland България да развива нови модели, в които се употребяват най-новите технологии и нововъведения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР