Kaufland България организира пилотно издание на Първенството на Свежите супергерои

...
Kaufland България организира пилотно издание на Първенството на Свежите супергерои
Коментари Харесай

Kaufland България стартира детски футболни турнири в партньорство с Национална мрежа за децата

Kaufland България провежда пилотно издание на " Първенството на Свежите супергерои " - серия от футболни шампионати, предопределени за деца на възраст сред 8 и 9 години. Мащабната самодейност е поредна стъпка от поредните старания на комерсиалната верига да разпространява дейния метод на живот измежду подрастващите. Основен сътрудник на Kaufland в плана е Национална мрежа за децата.
Турнирите ще се проведат в три града в страната; В турнирната скица могат да вземат участие деца на 8 и 9 години, които играят проведен футбол; На събитията Kaufland ще предложи спомагателни спортни действия за деца.
" В Kaufland имаме вяра, че спортът е също толкоз значим за всяко дете, колкото са плодовете и зеленчуците. С " Първенството на Свежите супергерои " си слагаме за цел както да разпространяваме спорта измежду подрастващите, по този начин и да разпознаваем надарените български деца, които могат да бъдат ентусиазъм за още доста други деца ", показа Гергана Димитрова, началник " Корпоративни връзки и корпоративна обществена отговорност в Kaufland България.

" Каузата на Национална мрежа за децата - обединяване от 140 организации и деятели в цялата страна, е да работи за правата на децата. Именно по тази причина с наслада се включваме в организацията на детските футболни шампионати, тъй като здравословното хранене, спортът и положителната грижа за децата на България са част от нашата задача. Инициативата е изключително значима за нас, тъй като по време на шампионатите ние ще насърчим самостоятелното месечно дарителство в интерес на децата. " - сподели Георги Богданов, изпълнителен шеф на Национална мрежа за децата.

" Първенството на Свежите супергерои " ще се организира в три града в страната - на 27.06.21, неделя, в София (паркинга на Kaufland София-Малинова Долина), на 04.07.21, неделя, в Пловдив (паркинга на Kaufland Пловдив-Тракия) и на 10.07.21, събота, в Бургас (паркинга на Kaufland Бургас-Славейков).

Турнирите са предопределени за деца, родени през 2012 и 2013 година, които членуват в проведени детско-юношески школи, възпитаници, проведени в учебни тимове, училищен и средношколски школи, обединени детски комплекси. Всеки шампионат от Първенството е с районен темперамент и в него могат да вземат участие до 8 тима от съответния град и околните до него области. Записването за шампионата към този момент е отворено и всеки тим, който желае да се записва, може да го направи в особено основана за шампионата .

Трите тима, които завоюват първото място на шампионата във всеки от градовете София, Пловдив и Бургас, ще завоюват купата в " Първенството на Свежите супергерои " и по 100 кг. плодове и зеленчуци, предоставени от Kaufland. Наградата е в подтекста на акцията " Свежите супергерои ", като с нея комерсиалната верига цели да насърчи потреблението на плодове и зеленчуци измежду подрастващите.По време на всеки от шампионатите Kaufland ще предложи многообразие от спомагателни спортни действия със свободен достъп за всяко дете и неговите родители, както и доста изненади за посетителите на събитията.

" Първенството на Свежите супергерои " се провежда в границите на третото издание на акцията " Свежите супергерои ". Тази година акцията минава под мотото " Мачът за домашната купа ", а посредством " Свежите супергерои " Kaufland по атрактивен метод слага акцент както върху качественото хранене, по този начин и върху дейния метод на живот.

Цялата информация за " Първенството на Свежите супергерои ", развиването на шампионатите, както и формуляр за вписване на тим, можете да намерите на .

Материалът е възложен от Кауфланд България.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР