Катя Панева, която бе трета в хасковската листа на коалиция

...
Катя Панева, която бе трета в хасковската листа на коалиция
Коментари Харесай

Катя Панева ще е депутат от Хасково

Катя Панева, която бе трета в хасковската листа на коалиция „ Продължаваме Промяната-Демократична България “ и измести с преференции втория Веселин Недев, ще е депутат от района. Тя бе втора и в листата на обединението за Пловдив област, където също бе определена за народен представител.

Панева, която бе три мандата общински консултант в Димитровград, два къси мандата депутат от района и регионален шеф при държавното управление на Кирил Петков, избра 29 МИР-Хасково. В персоналната си тя написа:

„ На богатия със символика женски Лазаровден-празник на пробуждането, пролетта, началото на Възкресение: благодаря за доверието, което ми гласоподаваха на 2 април гласоподавателите от област Хасково и Пловдив област! Благодаря персонално на всеки един от отбелязалите преференция за мен в листите на коалиция „ Продължаваме промяната-Демократична България “ и в двата региона. Благодаря на сътрудниците от двете листи и екипите, с които работихме в акцията. Всички вие сте моят тласък и смисъл да не преставам!

В 49-я парламент ще бъда депутат от 29 МИР-Хасково тъкмо поради вашата лична поддръжка, която зная, че е съзнателен избор и ме задължава да поема и персонална отговорност! Знаете, че няма да излъжа доверието Ви и ще не преставам почтено да не отстъпвам своите и вашите дела!

Като депутат ще работя интензивно, ангажирано и отговорно за по-добър живот на всички в България! Разбира се и за Пловдив област! Предстои ни да поставим клетва да съблюдаваме Конституцията и законите на страната и да служим на българските жители, без значение в кой изборен регион живеят. А клетвата е нещо свято…

Чакат ни доста и тежки и комплицирани решения, с цел да превърнем дружно България в естествена европейска страна. #ОБЕДИНЕНИ #ИмаКак

Да пробудим Доброто!

Да е Пролет в Душите ни!

В очакване на Възкресение!

За България и българския народ! “



След като и Катя Панева разгласи тази заран решението си вечеса ясни всички 8 народни представители на Хасковския изборен регион в 49-я парламент. От обединението “Продължаваме Промяната-Демократична България ” в Народното събрание ще е и лидерът на листата Асен Василев.

Победителите в избоите ГЕРБ-СДС ще бъдат показани и в този парламент от лидера Делян Добрев и втория в листата Георги Станков, който и във вота от 2 април е предпочетен от гласоподавателите и е с най-многопреференции в 29 МИР-Хасково.

Представителите на Движението за права и свободи от Хасково и в 49-то Народно събрание ще са Сезгин Мехмед и Мюмюн Мюмюн.

Депутат на партия “Възраждане ” с мандата от район Хасково още веднъж ще е лидерът на листата Георги Георгиев.

Народен представител с единствения мандат на “БСП за България ” ще е и хасковлийката Смиляна Нитова, която бе втора в листата. Мястов 49-я парламент й обезпечи лидерът Атанас Зафиров, който бе определен и във Враца, която избра. Решението си той разгласи в късния следобяд през вчерашния ден в профила си в обществената мрежа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР