Катрин Тасева заяви, че бронзовото отличие в многобоя в събота

...
Катрин Тасева заяви, че бронзовото отличие в многобоя в събота
Коментари Харесай

Катрин Тасева: Медалът в многобоя ми даде спокойствие

Катрин Тасева съобщи, че бронзовото отличие в многобоя в събота й е помогнало в неделя да бъде по-спокойна и да се показа ужасно на финалите на обособените уреди на Световната купа в София. Тасева взе три сребърни оценки на финалите на топка, бухалки и лента. Тя съобщи, че дружно с Невяна Владинова и Боряна Калейн са способни да се борят за златните медали на всяко съревнование.

" И трите сме способни да се борим за златните медали освен на обособените уреди, само че и в многобоя - по тази причина упражняваме и по тази причина се борим. Мисля, че съдиите оценяваха действително цялото съревнование. Днес излязох да изиграя съчетанията си по този начин както съм ги работила, спокойна. Този орден в многобоя в действителност ми даде едно леко успокоение, отдъхнах си малко, тъй като беше в действителност огромна борба. Днес бях по-освободена да си покажа съчетанията и резултатът беше позитивен. Аз желая на всичко да спечелвам медали, в случай че може да са златни, по тази причина упражнявам ", сподели Тасева./ sportal.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР