Катрин Тасева донесе трети медал за България на Европейските игри

...
Катрин Тасева донесе трети медал за България на Европейските игри
Коментари Харесай

Сребро за Катрин Тасева на топка в Минск

Катрин Тасева донесе трети орден за България на Европейските игри в Минск. След бронзовите оценки на Цветелина Цветанова в категория до 48 кг в самбото и на Антоанета Бонева на 10 метра въздушен револвер, Тасева извоюва сребро във финала на топка на шампионата по художествена гимнастика. Българката, която през вчерашния ден приключи шеста в многобоя, през днешния ден изигра чудесно съчетанието си на топка и получи оценка от 21.400 точки (12.9 за трудност).

Златото на топка извоюва сребърната медалистка в многобоя Линой Ашрам (Израел), която получи 22.500 точки. Златната медалистка в многобоя от през вчерашния ден и международна шампионка Дина Аверина (Русия) имаше изпускане и други грешки и остана на третата позиция с 21.300 точки.

В първия край на обособените уреди - обръч, който беше без българско присъединяване, златото завоюва Дина Аверина с 22.850 точки, среброто заслужи представителката на домакините Катарина Галкина с 21.750 точки, а на третата позиция се подреди украинката Влада Николченко с 21.450 точки./sportal.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР