Като заговор срещу руското домакинство на Световното първенство по футбол

...
Като заговор срещу руското домакинство на Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Руски журналист за Скрипал: Завера срещу домакинството ни на Световното по футбол

Като скрит план против съветското домакинство на Световното състезание по футбол през това лято бе несъмнено отравянето на някогашния полковник от Главното разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия Скрипал от страна на журналиста от Москва Дмитрий Кисельов.

Водещият на предаване по държавната телевизия "Россия 1 " непосредствено упрекна английските управляващи за случая Скрипал. "Единствените хора, които печелят от случая, са в Лондон. Те желаят да захранят популяризираната на Острова русофобия. Тези хора отровиха и щерка му и това бе направено в името на драмата. Това е брилянтна интервенция на тамошните специфични служби ", сподели журналистът през вчерашния ден в ефир. "Скрипал от дълго време престана да бъде скъп източник на информация и британците взеха решение да го жертват, като изпитат върху него и щерка му и създадена в тяхната страна отрова ", съобщи още Кисельов.

Да напомним, 66-годишният мъж и 33-годишната жена бяха открити в безсъзнание на скамейка край мол в югозападния британски град Солсбъри при започване на март.

Британски народен представител към този момент упрекна съветските служби за случая Скрипал. Говорителят на Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила Дмитрий Песков през днешния ден съобщи, че случаят с някогашния чиновник на ГРУ няма отношение към Русия. Става дума за човек, работел за английска работа и за случай, станал на територията на Обединеното кралство, уточни прес секретарят на съветския президент.

Очаква се по-късно през днешния ден английският министър председател Тереза Мей Тереза Мей - английски политик Тереза Мей (по татко Брейзър) е родена на... към профила да ръководи съвещание на Националния съвет за сигурност, на което ще бъде разисквано отравянето.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР