Като вероятна причина се посочва и младежката хиперсексуалностЖеланието за тройка

...
Като вероятна причина се посочва и младежката хиперсексуалностЖеланието за тройка
Коментари Харесай

Учени обясниха желанието на повечето хора за тройка

Като евентуална причина се показва и младежката хиперсексуалност

Желанието за тройка може да бъде породено от патологично нараснало полово предпочитание при мъжете (сатирия) и дамите (нимфомания). Тази и други аргументи за сходна концепция в диалог с NHS психотерапевтът Игор Лях.

Учени прибавят, че друга евентуална причина за предпочитание за сходна полова процедура може да бъде зародилата еднообразност в връзките.

„ Както означават сексолозите-психоаналитици, при някои хора рутинизирането се случва ненадейно. Най-вероятно те считат, че имат устойчиво полово взаимоотношение с колегата си, само че се оказва, че не е по този начин “, изяснява експертът.

Като друга причина е посочено и младежката хиперсексуалност. Желанието може да бъде възбудено от видяното в някои филми за възрасни, да вземем за пример, и настояването на даден субект да опитва.

Освен това психотерапевтът прибавя, че за някои хора присъединяване в тройка е метод не толкоз да получат интимно задоволство, едвам почувстват мощ и да се утвърдят.

„ Наистина, доста постоянно настояването за подобен вид сексуален контакт е подтикнато от осъзнаването на потребността от власт, самоутвърждаване “, прецизира Лях.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР