Като върховен оптимист на зодиака, вие получавате разрешение от Вселената

...
Като върховен оптимист на зодиака, вие получавате разрешение от Вселената
Коментари Харесай

Годишен хороскоп за 2023 г.: Риби

Като висш оптимист на зодиака, вие получавате позволение от Вселената да останете в своя личен дребен свят на фантазии, тъй като вашата родна планета Нептун продължава да бъде повлияна от вашия идеалистичен знак през цялата година. И както нормално, Риби, можете да продължите да разчитате на мощните си душевен и интуитивни умения, с цел да наблюдавате и отразявате света към вас. Тълкуването на известия от вашето подсъзнание посредством сънища и видения ви дава изненадващо точна информация за вашия витален път през 2023 година

Слънцето минава през вашия изобретателен, съчувствен знак сред края на февруари и края на март, тъй че се забавлявайте, празнувайки рождения си ден! Като интроверт вие процъфтявате в спокойствието и уединението, тъй че вашият съвършен рожден ден може да бъде каране на каяк соло към умерено езеро или четене на обичаната ви книга край басейна, последвано от вкусна вечеря с вашата най-хубава другарка или най-близките членове на фамилията.

По-големи дози действителност ще стартират да излизат на повърхността по време на ретроградния цикъл на Нептун сред края на юни и края на годината, което може да провокира доста повече скептицизъм и следващо отчаяние. Да гледате на нещата такива, каквито са, а не каквито ви се желае да са, не постоянно е елементарно, само че вие сте доста по-способни да се справите с неприятностите, в сравнение с наподобява!

Вие сте съчувствен знак и това се придвижва в кариерата и финансовото ви положение през тази година. През 2023 година най-удовлетворяващи за вас са кариерите в области или в компании, за които вярвате, че могат да трансформират нещата. Даването на пари на благотворителни организации, които подкрепяте, ще продължи да бъде нещо, което ви вълнува. Забогатяването нормално не е в листата със задания за цялостен живот.

Иновативният Уран още веднъж си партнира с консервативния земен знак Телец за годината, което ви предизвиква да вършиме мудни и постоянни промени. Това партньорство би трябвало да докара до нараснала креативност, което може да докара до мислене за забавни нови кариерни пътища, които да предприемете в бъдеще. По време на този пренос потърсете благоприятни условия за кариера в изкуствата връзките, технологиите, превоза и всички креативен инициативи.

Може да не сте най-увереният човек във връзка с финансовото си положение, само че тази година има отлични интервали, когато би трябвало да сте подготвени да се възползвате от всички страхотни благоприятни условия, които ви се откриват. Тъй като Венера ръководи парите, един подобен прозорец идва, когато тя си партнира с разбиращия пари Телец (знак, който тя управлява) от средата на март доникъде на април. Това е отличен миг да отделите доста внимание на финансите си, като наблегнете на спестяването на пари. Или, в случай че сте съумели да заложите малко пари за черни дни, това също е добър миг да похарчите мъчно извоюваните си пари за качествени вложения като изкуство или бижута.

Експанзивният, благополучен Юпитер също ще бъде в бавния и постоянен Телец и вашия трети дом на връзката от средата на май до края на годината и по-голямата част от вашия позитивен кариерен и финансов шанс ще пристигна посредством обучение, връзка, писане или във всяка област свързани с тези действия. Работата с езици е отличен избор за вас, до момента в който Юпитер посещава тази област.

Здраве

Изправени ли сте пред проблеми със здравето си? Е, не се тормозете, защото първата половина на Новата 2023 година ще пристигна със страхотна вест. Лечението, на което сте били подложени, най-сетне ще покаже своите резултати. Ще се почувствате задоволени от това, че нещата вървят с каквато и скорост да са и това ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите за известно време. Все отново можете да очаквате намалени равнища на сила през новата година.

Децата с този зодиакален знак могат да се сблъскат с проблеми с очите, в случай че се занимават прекалено много с технологиите. Избягването им за известно време ще бъде отлично за тях. Освен това би им помогнало да вземат участие допълнително физически действия, в сравнение с да седят на закрито. Ще видите, че концентрацията им се усъвършенства, нещата ще се усещат по-подравнени и по по-добър метод ще се посветите на образованието си.

Тази година злополуките може да са проблем за вас. Някои от вас ще бъдат склонни към прекалено много произшествия. Затова ще е добре да бъдете по-внимателни по пътищата и да карат безвредно. Освен това, към края на 2023 година работещите от вас би трябвало да забавят темпото за известно време и да си вземат отмора, с цел да презаредят. Някои грипоподобни проблеми може да ви заобиколят към третото тримесечие с смяната на позициите на някои планети. Затова, пазете се добре. Освен това избягвайте храна на открито и се подгответе добре за тези сезонни промени.

Любов

Добрата връзка е жизненоважна част от всяка връзка и защото Меркурий ръководи тази област от живота, тазгодишните страховити ретроградни цикли (началото на януари, края на април, август, средата на декември) ще повлияят на способността ви да поддържате връзка дейно един с различен. Независимо какъв брой се пробвате да избегнете проблеми с връзката, неразбирателството и споровете са неизбежна част от множеството ретроградни интервали на Меркурий. Ако чувствате, че нещо не е наред, само че вашият сътрудник споделя, че е " нищо ", следвайте интуицията си.

Романтичната Венера ще бъде ретроградна в харизматичния, палав Лъв сред края на юли и началото на септември, което може да докара до обновяване на кармата на някогашен сътрудник или ухажор, който се връща в живота ви. Дори желанията им да са почтени, значимо е да кажете на сегашния си сътрудник за всяка връзка или среща, която имате с някой, с който сте имали сантиментална връзка в предишното.

Ако сте необвързани и търсите обич, това може да е вашата година да я намерите. Вашият идеалистичен шеф Нептун е във вашия утопичен знак през цялата година, тъй че имате положителни шансове да си създадете подробни мечти за вашата действителна сродна душа. Да, вие превъзхождате в основаването на комплицирани сантиментални мечти, които нормално съществуват единствено в главата ви, само че в случай че обърнете огромно внимание на облиците и знаците, които разкриват те, може да откриете някои улики за вашата сродна душа в действителния живот.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР