Като цяло тази седмица любовният живот по-скоро ще се превърне

...
Като цяло тази седмица любовният живот по-скоро ще се превърне
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 2 - 8 октомври 2023 г.

Като цяло тази седмица любовният живот по-скоро ще се трансформира в кармичен урок. При съвсем всички зодиакални знаци ще се усети въздействието на Сатурн.

Дни за размисъл, в които няма да липсва вяра и ентусиазъм, с помощта на Слънцето и Нептун. Вижте какво ви чака в любовта.

Овен

Някои от вас, Овни, ще имат нереалистични упования за любовта и колегата, което ще ви накара да потънете в дълбоки мисли за бъдещето. Бъдете реалисти, само че не надхвърляйте вашите упования. Бъдете изключително деликатни в връзката с колегата през тази седмица.

Телец

За Телците последните две години в любовта не са били изключително сполучливи и това е „ посредством “ на Сатурн. Във вторник тази планета ще напусне част от вашата графика и ще имате опцията да постигнете това, което от дълго време търсите в любовен проект. Ще бъдете провокирани да преодолеете страха си и да имате една същинска фамилиарност.

Близнаци

Тази седмица Сатурн навлиза във вашия 7-ми дом на партньорството. Ако имате брак или се намирате в сериозна връзка, може да почувствате някакво ограничаване. Възможно е отговорностите ви да се усилят. Ще би трябвало да извършите оценка на вашите взаимоотношения и да решите дали не се намирате в еднопосочна улица.

Рак

Ако някои от вас до този миг са се чувствали лимитирани по някакъв метод в любовта, това може да стартира да се трансформира. Сатурн ще напусне тази част от вашата диаграма и ще може да си вземете глътка въздух. Имате ясна визия за това от какво се нуждаете и какво заслужавате в любовта. Очаква ви под напрежение диалог с колегата в средата на седмицата.

Лъв

След вторник огромна част от Лъвовете ще трансформират своята позиция във връзка с любовта. За огромна част от вас инцидентните флиртове и инцидентният секс може към този момент да не се окажат толкоз вълнуващи. Настъпва интервал, в който ще имате по-отговорен метод към любовния живот. Готови сте за промени, само че премахнете бариерата, която сте си сложили.

Дева

Комуникацията с обичания човек няма да върви изключително безпрепятствено през тази седмица. Има битка за власт във вашата връзка, която несъмнено пречи на хармонията и романтиката сред вас. Имате задоволително време за размисъл, в което да си дадете сметка дали има смисъл да продължите дружно.

Везни

Ако имате половинка до себе си, каквито и въпроси да се наложи да обсъждате през тази седмица, няма да имате огромен триумф. Дайте си малко време за размисъл, с цел да намалите напрежението, което се усеща сред вас. В последните дни на годината и първите за 2015 ще имате опцията да постигнете прогрес при взимането на решенията дружно.

Скорпион

Романтиката ще се увеличи при вас през тази седмица и ще имате опцията да й се насладите. Комуникацията с половинката ще се усъвършенства доста. Тези от вас, които търсят нова обич, имат опция за ново другарство или за една сполучлива първа среща, с някой, който е завладял вашето сърце.

Стрелец

Сатурн ще означи преломен миг за вас от позиция на персоналната зрялост. Сега, както и през идващите две години, ще бъдете по-загрижени за това какво се случва към вас. За тези, които имат мощна тръпка към някого нещата имат капацитет да се задълбочат.
Но в случай че се намирате във връзка, може да почувствате съмнение, което да ви накара да се замислите дали не е време да продължите с колегата по разнообразни пътища.

Козирог

Ако имате някакви скрити страхове или неустановеност към любовния си живот, време е да се справите с тях. Имате опцията да поправите това, което не ви подхожда във връзката ви. Няма да ви е елементарно, само че си заслужава да опитате. На тези от вас, които търсят своята сродна душа, празниците могат да им донесат доста приятни изненади.

Водолей

Водолеи, пробвайте се да бъдете по-общителни с колегата или с някой, който е завладял сърцето ви. Внимавайте, когато обсъждате съществени въпроси, засягащи връзката ви и не поемайте непотребни опасности.

Риби

Тези от вас, които скоро са срещнали някой специфичен, имат шансове след петък да слагат началото на нови и сантиментални взаимоотношения. Ще усетите мощна тръпка един към различен и тя няма да е единствено полова. Имайте повече религия и не се отхвърляйте от любовта. За обвързаните Риби предстоят едни вълнуващи и изпълнени с обич празнични дни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР