Като цяло спокойна и без сериозни инциденти година отчете Ангел

...
Като цяло спокойна и без сериозни инциденти година отчете Ангел
Коментари Харесай

Шефът на ПОИ: Време е новите жители на Пловдив да се запознаят с наредбите

Като цяло спокойна и без съществени произшествия година регистрира Ангел Славов - шеф на Пловдивския общински инспекторат, който даде особено интервю-равносметка пред камерата на Plovdiv24.bg.

Средно по 25-30 са сигналите, които чиновниците му отработват дневно, характерът на самите недоволства пък зависи от сезоните. " В момента е зима, зачестиха недоволства за това кой какво гори в дома си; виждат се разнообразни цветове пушек; настрана има запрашност, замърсеност поради огромното строителство - камионите, които излизат от строителните обекти калят пътната настилка. Вече има стабилен брой актове, съставни на водачи и строители ", описа Славов.

" Стараем се да си вършим оптимално и качествено работата. Казусите са доста, не всички приключват с благополучен край, само че не ги оставяме, вършим безусловно всичко допустимо да излезем от обстановката оптимални и най-добре за всички страни ", безапелационен бе той. А на въпроса - стават ли жителите на града под тепетата по-стриктни в съблюдаване на разпоредбите, то Славов посочи, че да - пловдивчани почти на 100% са наясно с Общинските наредби, само че.... 

" Пловдив се развива с бързи темпове и усилва жителите си. Много хора закупуват жилища тук, без преди този момент да са живели на териториите на огромни градове. Не желая да засегна никой и се надявам да ме схванат вярно, само че е добре да се срещнат с общинските разпореждания и да ги съблюдават. Има правила, което е хубаво и за тях като част от обществото ", показа откровено шефът на Инспектората. 

Какво още регистрира Ангел Славов, защо се гордее със чиновниците си и какви проекти има за 2019 година, когато Пловдив ще е Европейска столица на културата - вижте в изявлението му за Plovdiv24.bg.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР