Като цяло решението на ПАСЕ е много сериозно. Европа ни

...
Като цяло решението на ПАСЕ е много сериозно. Европа ни
Коментари Харесай

Европа обяви война на Русия

Като цяло решението на ПАСЕ е доста съществено. Европа ни разгласи война. Европа към този момент направи това при Наполеон и Хитлер, по време на Кримската война. И в този момент всичко е доста по-сериозно, в сравнение с по време на Студената война. Тук приказваме за гореща война.

Главната цел: президентът Путин. Западът разбра, че всичко се дължи на неговата честност към Русия, мощните му патриотични убеждения, неговия подвиг, неговата ценностна система, неговата воля за Победа. Дискредитирането на нашия исторически водач по всевъзможен метод, посяването на подозрение и съмнение към него в този момент е основната стратегическа цел на врага.

Втора цел: Русия като империя. Като велика мощ, сплотила към себе си приятелски нации. Те ще се борят за това, което се назовава от тях „ деколонизация “, т.е. разчленяване, провокиране на сепаратистки процеси.

Трета цел: идеологическо разделяне, възобновена " революция " сред дясно и ляво. Изключително рискова тактичност, защото няма единомислещо мнение по отношение на трагичните събития от 20 век в Русия през днешния ден. Врагът, умел в идеологическата война и мрежовите тактики, ще се опита да играе на това. Вече стартира.

Освен това, стопански напън и задушаване на нашите тактики за заобикаляне на глобите и паралелния импорт. Засега работи, само че е време да поемем курс към цялостна автономност.

В края на краищата по време на войната Западът също ще окаже напън върху нашите незападни сътрудници - и в един миг те може да се „ счупят “ някъде - като се изключи Иран и Северна Корея, останалите са прекомерно надълбоко интегрирани в западната стопанска система. Вече има напън и към този момент се късат тук-там. Следователно можете да разчитате единствено на личните си сили.

Западът ще нападна в региона на концепциите. Те към този момент са положили големи старания за редовно корумпиране на младежта – посредством просвета, мрежи, технологии, опиати, цинизъм, асоциалност, аполитичност, индивидуализъм, космополитизъм, втълпяване на извращения и патологии, лесна инцидентна работа и проведен фетиш към примитивните блогъри и разните водещи „ тренинги “.

Тази вълна ще стане още по-плътна. И не можете да се справите с това единствено със забрани. Необходимо е незабавно да се преустрои цялата система на възпитателното дело - страната има потребност от патриотична юноша. А това изисква нов метод към мирогледа, към ценностната сфера, към идеала.

И несъмнено, терорът ще бъде употребен. От ръцете на украинските нацисти, само че освен.

Сега би трябвало освен да се пазиме против Европа, само че и да контраатакуваме. Да създадем това с метода на живот, с който сме привикнали преди войната и който не бързаме да изоставим даже след началото на СВO, е изцяло нереалистично.

Имаме потребност от същинско събуждане. Руско събуждане.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Дискред.ру

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед11104Д-р Мариян Карагьозов: Вижда ли се краят на ерата Ердоган след локалните избори в Турция?Алтернативен Поглед8990Д-р Мариян Карагьозов: Ще има ли серпантина на ескалацията на израелско-иранския спор?Алтернативен Поглед35685В съдружен формат „ ЛЕВИЦАТА! “: Седем нови обединения подписаха Споразумение за общо явяване на идните избориАлтернативен Поглед28289Доц. Григор Сарийски за Европейски Съюз: Не може да има попътен вятър за транспортен съд, който няма посока!Алтернативен Поглед24535Доц. Григор Сарийски за еквилибристиките на Асен Василев с бюджетаАлтернативен Поглед555317Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед184904Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед128833 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР