Като си изпуснал всички влакове, от тяхна гледна точка може

...
Като си изпуснал всички влакове, от тяхна гледна точка може
Коментари Харесай

Колев: Офертата на ПП-ДБ към ГЕРБ-СДС е опит да се прехвърли вината за нови предсрочни избори

Като си изпуснал всички влакове, от тяхна позиция може би е добра концепция да създадат опит, още повече, че този опит цели не толкоз концепцията за сформиране на държавно управление, колкото концепцията да се трансферира отговорността върху ГЕРБ - ето, те са отговорни, ние сме доста градивни. Това е в общи линии играта, само че това е доста закъсняла игра. Те в действителност демонстрираха забележителна безочливост, надменност и на първо място нелепост, играейки играта, която започнаха. Тя е същата, която стартира още преди 9 месеца, концепцията е с една четвърт от депутатските места или по-малко от 10% от гласовете на гласоподавателите ти да упражняваш 100% от властта. Това няма по какъв начин да стане.

Това сподели пред bTV Radio социологът от организация " Медиана " Кольо Колев след неуспеха на първия мандат и отхвърли на ГЕРБ- да одобряват предлагането на ПП-ДБ да поддържат втория с техен претендент за министър председател.

  " Беше им обещано време да се опитат да сътворят коалиция, някаква форма на взаимно ръководство, тъй че да се играе по разпоредбите на играта. Вместо това те демонстрираха безразсъдна надменност, за което си заплатиха и ще си платят и на идващите избори съгласно мен. ", уточни още Кольо Колев.

Без всякакво подозрение отговорността е върху ПП-ДБ, счита социологът.

ГЕРБ също има своята част от отговорността за този вид държание,но целесъобразно, сподели Колев.  " Коалиционният сътрудник прекрачва всички граници и на всичкото от горната страна не желае да се декларира като съдружен сътрудник и се получава безумна обстановка - от вида на - тук дремя с тази жена, но с омерзение, но желая тя да ми е постоянно вярна. Такива неща в природата няма ", уточни Колев.

Според него ПП-ДБ ще изгубят най-вече от предварителни избори, а избори на две обособени дати биха били съкрушителни за всички обединения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР