Като се има предвид вниманието, което бе отделено на Aston

...
Като се има предвид вниманието, което бе отделено на Aston
Коментари Харесай

Aston Martin Valkyrie в Норвегия изглежда зашеметяващо в цвят Supernova Red


Като се има поради вниманието, което бе отделено на Aston Martin Valkyrie, когато бе показан - да не приказваме за дългия му път до производството - хиперавтомобилът с мощ 1160 к. с. (865 киловата) в действителност мина много умерено в ръцете на обществеността, написа motor1.com.

Доставките за притежателите започнаха през ноември 2021 година без доста звук, като се изключи видеоклип, изпратен до Motor1. com, който ни дава опция да опитаме сензационния високооборотен V12 мотор.

Звукът беше впечатляващ, само че видеозаписите на автомобил на улицата в партизански жанр нормално не дават най-хубавите образни резултати. За тази цел се обръщаме към дилърството на Aston Martin в Осло, Норвегия, където тази превъзходна алена Valkyrie почива на закрито дружно с някои от своите братя и сестри.

Както всички 150 Valkyry, планувани за произвеждане, този автомобил към този момент има притежател, който е избрал персонализиран цвят Supernova Red за екстериора. Когато видяхме този автомобил в Instagram, трябваше да желаяме фотоси с висока резолюция, с цел да ги споделим. Фотографът Кайл Мейр изпрати фотосите по-долу, с цел да ги разгледате, написа motor1.com.

Собственикът на Valkyrie ни е прочут единствено посредством хаштага в Instagram #supersixtynova, само че можем да ви кажем, че този човек има шаси номер 69 в серия от 150.

Също по този начин може да се допусна, че купувачът е платил над 3 млн. $ за удоволствието от собствеността, защото това е отправната точка за този извънредно необичаен и извънредно бърз хиперавтомобил.

За каква тъкмо скорост приказваме? Aston Martin в никакъв случай не е разгласил подробни статистически данни, само че се твърди, че Valkyrie може да доближи 100 км/ч за 2,5 секунди и да продължи да развива оптималната скорост над 321,8 км/ч.

Photo Credit: Kyle Meyr / Aston Martin Oslo

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР