Като се има предвид разпространението на атакуващи таланти на разположение

...
Като се има предвид разпространението на атакуващи таланти на разположение
Коментари Харесай

Гарет Саутгейт се е объркал - Маркъс Рашфорд трябва да отиде на Евро 2024

Като се има поради разпространяването на атакуващи гении разполагаем на Гарет Саутгейт и като се има поради неприятната му клубна форма през този сезон, Маркъс Рашфорд не може да се смята за трагичен даже да не е в този неуместно раздут краткотраен тим на Англия.

Той може би се е надявал да бъде измежду първичните 33, само че даже извънредно самоувереният Рашфорд несъмнено е решил възможностите си да направи излишно раздутата партия от 26 индивида Германия не беше толкоз фантастична.

Пропускането му обаче към момента се възприема като самоуверено решение от страна на Саутгейт, самоуверено решение, вид решение, което мнозина го молят да направи - основано на задълбочено проучване на представянето на даден състезател седмица след седмица в най-новата история.

Пристрастност към неотдавнашността, както един път надменно го назова Саутгейт. Каквото и да е, позвъняването е неверно.

Без значение какъв брой безпаричен беше Рашфорд този сезон, надбавка от 26 индивида дава на Саутгейт късмет за първокласен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР