Като принципал на Български пощи днес поисках оставките на изпълнителня

...
Като принципал на Български пощи днес поисках оставките на изпълнителня
Коментари Харесай

Константинова поиска оставката на ръководството на Български пощи

Като принципал на " Български пощи " през днешния ден желаех оставките на изпълнителня шеф и целия състав на Съвета на шефовете. Ние сме твърдо решени да спасим “Български пощи ” и ще работим за това да измием срама от тяхното име и да ги въведем в 21-ви век.

Това съобщи вицепремиерът Калина Константинова на брифинг за обстановката в " Български пощи “.

" Преди нашата интервенция никой в никакъв случай не си беше помислял да включи " Български пощи " в проекта за възобновяване и резистентност, който, както знаете, към този момент е утвърден от Европейската комисия ", сподели Константинова.

" Български пощи “ систематично и поредно са били водени към банкрут. Държавата е била не майка, а мащеха за сдружението ", означи тя.

По думите ѝ трупащите се проблеми са били неглижирани както от управлението на " Български пощи ", по този начин и от ръководството на на ГЕРБ.

" За " Български пощи " се заприказва, едвам когато обявихме, че имаме проект за тяхното развиване. Споделихме от първия ден, че те са приоритет на това ръководство, тактиката ни е да ги модернизираме и да ги превърнем в обединен център за административно обслужване. Подготвихме напълно нов план в българския проект за възобновяване и резистентност ", уточни Константинова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР