Като опит за убийство квалифицира нападението тази сутрин над зам.-кмета

...
Като опит за убийство квалифицира нападението тази сутрин над зам.-кмета
Коментари Харесай

Срещу заместника й, който беше пребит, имало заплахи, призна кметът на Ловеч

Като опит за ликвидиране квалифицира нападението тази заран над зам.-кмета на Ловеч Цветан Георгиев градоначалникът Корнелия Маринова.
 
" Грубо, безогледно, примитивно и дивашко държание - по този начин мога да го окачествя. Но в случай че някой си мисли, че ще изплаши този управнически екип по този метод, доста е сбъркал ", съобщи Маринова.
 

По думите й Георгиев е извънредно сериозен и виновен общински чиновник. В прокуратурата той е подавал няколко сигнала за нарушавания, свързани с дърводобива в две прилежащи ловешки села - Лисец и Баховица. Пред публицисти на изключителния брифинг кметът на Ловеч уточни, че против заместника й е имало закани - вербални, директни и индиректни. Така че днешното нахлуване няма никакво подозрение, че е обвързвано със служебните му отговорности. " Когато си пореден в своите дейности, това са следствията ", разяснява Маринова.
 
 БГНЕС, списък

Тя е разговаряла по телефона с 48-годишния Цветан Георгиев, който персонално е съумял след нападението от маскиран мъж над него да се обади на незабавна помощ. Той е контактен, само че са счупени и двата му крайници, има и други съществени контузии.
 
По към момента непотвърдена информация той е бил удрян с секира . Счупванията на крайниците му са доста съществени и съгласно медици Георгиев е извадил шанс, че ударите не са били малко по-нагоре, тъй като е имало заплаха да остане инвалидизиран . Зам.-кметът към този момент е наведен и настанен за лекуване в плевенска болница.
 
 Светломира Анастасова, Dariknews.bg

" Вярвам, че ще бъдат открити и физическите причинители, и поръчителите ", изрази очакванията си кметът Маринова.
 
11 май - празникът на Ловеч, ще протече съгласно първичния проект с всички планувани мероприятия, което ще е по този начин в поддръжка и на Цветан Георгиев, разгласи още кметът.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР