„Като две капки вода“ е нашето дете и винаги се

...
„Като две капки вода“ е нашето дете и винаги се
Коментари Харесай

Маги Халваджиян: Като две капки вода ще ни върви по сняг

„ Като две капки вода “ е нашето дете и постоянно се вълнуваме на старта на това шоу. За тези пет години доста от известните лица, които бяха на сцената, съумяха да преобърнат визията за себе си. Такъв е казусът с Криско, който потвърди своите качества и професионално отношение “, описа Магърдич Халваджиян в „ Здравей, България “.

Продуцентът на шоуто добави, че кастът по традиция е извънредно разнороден, а феновете още веднъж ще имат опция да трансформират настройките си за някои от звездните участници.

„ В шоуто съм от основаването на „ Като две капки вода “. Истината е, че нормално артистите имат терзание, което изчезва след втори, трети лайв. Нормално е всички да желаят да се показват превъзходно, само че положителната част е, че шоуто няма спортен темперамент, а всички се поддържат до последно. Затова и ги поучавам същински да се забавляват “, показа пред водещата Гала в "На Кафе " вокалният възпитател на шоуто Етиен Леви.



Популярният реализатор, който беше посетител в студиото дружно с Борислав Захариев, не пропусна да означи, че артистът е извънредно виновен и лежерен облик като Боби Турбото може да бъде изигран с лекост само от експерт като него. „ Етиен ми оказва помощ извънредно. Добивам все по-голяма убеденост по време на вокалните подготовки и се надявам да се оправя добре “, съобщи Борислав, който довечера ще влезе в първия облик в паметното шоу.

Не пропускайте старта на „ Като две капки вода “ довечера от 20:00 ч. по NOVA
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР