Като доста оптимистични очаквия в приходната част на проекто-бюджета на

...
Като доста оптимистични очаквия в приходната част на проекто-бюджета на
Коментари Харесай

Владислав Панев, ДБ: Бюджетът е доста оптимистичен откъм приходната част за идната година

Като много оптимистични очаквия в приходната част на проекто-бюджета на Политическа партия дефинира Владислав Панев от Демократична България предлагането на сътрудниците си. 

Политическа партия продължава със срещите си в опит да се одобри нов държавен бюджет за идната година, с цел да не се стигне до удължение на този за тази година, както предлага служебното държавно управление.

Разговорът през днешния ден беше с Демократична България.

" Светът се насочва или към този момент е в световна криза и това се отнася най-много за главните ни сътрудници - Съединени американски щати и страните от Западна Европа ", разяснява той. Според него е притеснително, че даже по време на дебата за бюджета ще има предизборни обещания.

" Всеки ще желае да купува гласоподаватели ", предизвести Панев, съобщи през днешния ден.бг.

Ивайло Мирчев разяснява, че Демократична България споделя причините на Политическа партия за обществените разноски.

" Но е извънредно време да са през цедката на действителността в страната и парите да стигат до тези, които имат потребност от нея. Има хора, построят си къща като читалище и топлят басейна начело и получават помощи за ток повече от семейство в двустаен апартамент в София ", уточни той.

Според Мирчев Политическа партия би трябвало да подходи доста съществено към втория мандат.

Съпартиецът му Атанас Атанасов прикани за същото.

" Както виждаме, първият мандат няма да успее и поради това би трябвало да се отнесете доста съществено към втория и да се положат старания да се сформира държавно управление на реформаторите ", означи той.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков увери, че ще бъдат виновна политически мощ, само че не трябва да се лишава опцията на ГЕРБ да сформира кабинет.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР