Като човек, който прави музика мога да си позволя да

...
Като човек, който прави музика мога да си позволя да
Коментари Харесай

Христо Петров: Най-лесно е да направя една песен против Кирил, утре против Асен, но няма смисъл

„ Като човек, който прави музика мога да си разреша да върша всичко в моята музика. Като човек, който е определен да свърши работа, изборът ми не е по този начин необятен. Успях да направя най-важните неща, които желаех, говорейки за правото на осиновените да знаят своя генезис, Закона за авторското право, парите за децата в Центровете за настаняване от фамилен вид. Това е смисълът, а другото е елементарно. Най-лесното е да направя през днешния ден една ария срещу Кирил, на следващия ден срещу Асен, вдругиден срещу някой политически конкурент, само че няма смисъл “.

Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Христо Петров в „ Лице в лице “.

Промени в кодекса разрешават по-лесно осиновените да научат кои са биологичните им родители

Петров сподели, че най-вероятно ще бъде част от листата на ПП-ДБ на идните избори за Европейски парламент. 

„ Това ще зависи от обстоятелството дали ще съумея да извърша една съответна стратегия, която желая. Тя е обвързвана с нещата, които върша по линия на децата “, посочи той. 

Той уточни, че е бил потърсен за среща с премиера Главчев

Той разяснява решението на Георги Гвоздейков да остане министър в служебния кабинет.

„ Според мен решението му не е вярно и доста ще се веселя да не съм прав. Тезата му е, че има да се свърши работа за българските жители, съгласно мен той няма да бъде оставен да я свърши, тъй като хора, които ще го управляват са тези, които му унищожиха битката за хеликоптера в продължение на една година. Най-вероятно след месец и нещо ще му кажат, че в този момент би трябвало да създадем анекси към тези контракти и едни пари да отидат където ти кажем, тъй като в случай че не ги създадем, те ще пропаднат и ти хем няма да си в Политическа партия към този момент, хем няма и да си приключил работа. Ще го слагат в състояние или да загуби всичко, или да си затвори очите “, сподели Христо Петров.

Зад „ Възраждане “ стоят българските служби, а техният водач се споделя Румен Радев, сподели Христо Петров

„ Имах един диалог с Росен Желязков преди време и му споделих „ Не ме тормозят толкоз мутренските отвратителни неща по върховете на политиката, тормозят ме интелигентните хора, които ги поддържат “. Намекът към него беше повече от явен. Той ми сподели: „ Когато прекомерно дълго време се бориш в едно нещо, ти се превръщаш в него, споделям ти го от персонален опит “, описа Христо Петров. 

Той разяснява и най-новия скандал, обвързван с контрабандни канали и името на основния секретар на Министерство на вътрешните работи. 

Прокуратурата преглежда доказателствата, с цел да реши дали да му повдигне обвиняване

„ Ние виждаме скандал с някакви хора, които настойчиво циркулират едни фотоси, биват посочвани с пръст, арести. Задавам си въпроса – тези хора като са нарушители, вкарвайте ги мигновено, досъдебни производства, съд и в случай че са отговорни – да лежат в пандиза. Това не се случва. Колко пъти сме виждали това – с „ Нексо “, с Бобокови “, разяснява Петров.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР