Като че ли сексът остава малко встрани, когато човек размишлява

...
Като че ли сексът остава малко встрани, когато човек размишлява
Коментари Харесай

Списък със секс желания за Новата година

Като че ли сексът остава малко настрана, когато човек размишлява какво желае от живота. Сексът самичък по себе си обаче е значим, защото е част от общото богатство.

Освен това сексуалността е един от най-силните способи, с чиято помощ човек може да се свърже, да разбере и да се наслаждения на личното си тяло.

Сексът не е всичко в една връзка, само че заема задоволително значимо място, ето за какво си коства „ инвестицията “ в него.
Ето и няколко хрумвания за секс цели, които може да включите в своя новогодишен лист с стремежи:

Направете секса още веднъж приоритет
Много фактори и условия могат да доведат до дълготрайна липса на секс. Има двойки, които в даден миг от връзката си просто стопират да вършат секс, въпреки да остават дружно. Други хора пък не вършат секс, защото нямат сътрудник до себе си дълго време и не желаят да се впускат в краткотрайни случки.

Ако вие самите не сте били полово дейни от година или повече време, може би би трябвало да положите старания „ още веднъж да се върнете в играта “. Нужно е да извършите секса още веднъж приоритет – за задачата би трябвало да отделите нужното време, сила и внимание към половия си живот.
Инвестирайте в личното си наслаждение
Няма значение дали сте във връзка или не – заслужавате да се радвате на секса. Когато той ви носи изключителна приятност, то вие надали ще имате предпочитание да се лишите от нея. За необвързаните – мастурбацията от дълго време към този момент не е тематика табу. На пазара се оферират задоволително разнородни секс играчки, с които може да експериментирате. Понякога даже единствено едно секси долни дрехи е задоволително, с цел да ускори половата ви сила. Разговорът във връзка с секса с колегата също е метод да постигнете по-голямо полово наслаждение.
Заложете на опитите в секса
Понякога половият живот има потребност от нашарване и „ нагорещяване “. Ето за какво си обещайте през тази година да залагате на повече опити е секса. Само си помислете какъв брой по-различно наслаждение и страст може да изпитате, в случай че решите да разчупите половия си живот с нещо ново. Експериментите могат да бъдат най-различни – от нова поза и ново място до връзване на ръцете, очите и ролеви игри.
Подхранвайте половата си сила
Сексът не е обвързван напълно със половия акт. Един от методите да имате по-удовлетворяващ полов живот е като подхранвате своята полова сила. Изследване от 2019 година, оповестено в американското научно издание Archives of Sexual Behavior, открива, че половото предпочитание се построява. Това значи, че в случай че през днешния ден имате полови намерения, това усилва шанса да имате още веднъж такива мисли и в идващите дни. Сексуалната сила може също по този начин да ви накара да се чувствате по-уверени, обществени и флиртуващи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР