Като част от новия си стратегически план RENAULUTION, марката публикува по-подробна схема

...
Като част от новия си стратегически план
RENAULUTION, марката публикува
по-подробна схема
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Renault до 2025 година

Като част от новия си стратегически план RENAULUTION, марката публикува по-подробна скица на проекта за развитието си през идващите пет години.

Без да посочват съответни имена, от френската марка разкриват подробности за проектите си за моделни лансирания, като единствената 100% сигурна, като име, премиера за актуалната година е изцяло новото пазарно предложение .

През второто и третото тримесечие на 2021 година можем да чакаме министър председателите на две нови оферти от лекотоварното подразделение на Renault, които по всяка вероятност ще бъдат две версии на Trafic.

В средата на годината, френската марка ще дебютира нов автомобил в B-сегмента, а в края на 2021 или началото на 2022 ще станем свидетели на нов напълно електрически модел, по всяка възможност Megane.

За 2022 година, от Renault предвиждат премиерите на четири нови автомобила, в това число и ново 100% електрическо попълнение в лекотоварната си гама.

2023 се обрисува като най-спокойната за френската марка година с предвидени лансирания на три модела, два от които изцяло електрически.

През 2024 година Renault още веднъж ще атакува пазара, този път с 5 нови оферти, две от които 100% електрически лекотоварни, а за 2025 година са планувани един нов автомобил в C-сегмента и 100% електрически в B-сегмента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР