Катерина Синякова взе своето за поражението си във финала на

...
Катерина Синякова взе своето за поражението си във финала на
Коментари Харесай

Родена за успехи: Световната №1 на двойки доказа класата си на сингъл и триумфира в Бад Хомбург

Катерина Синякова взе своето за провалянето си във финала на WTA 250 шампионата в Бад Хомбург през 2021-ва година и при актуалното издание на конкуренцията победи с купата. Чехкинята, която е номер едно в света при двойките, показва страховит тенис в хода на цялата седмица и изцяло закономерно през днешния ден надви над шампионката от Рабат - Лучия Брондзети, в поредни сетове - 6:2.... С триумфа си 52-рата в класацията на WTA на сингъл подвигна своя четвърти трофей в Тура, като към този момент може да се похвали с купа на всяка една от трите тенис настилки.

Още през цялото време на дуела Синякова заложи на нападателен метод в разиграванията, който ѝ носеше значително дивиденти и тя пласираше забележително количество печеливши удари, с цел да пробие дебютното подаване на съперничката си. Същевременно специалистката на двойки поддържаше и нужното ниво на начален удар, като не даваше нищо безплатно на италианката и даже скоропостижно с играта си засвидетелства разликата в класите, отмъквайки за повторно сервиса на международната номер 65, с което записа откриващия сет на сметката си.

На старта на втората част Брондзети най-сетне блесна в положителната си светлина и очевидно навлезе в темп при размените от главната линия, като реализира ранен пробив, но подаването ѝ се оказа лишено от нужното качество и рибрейкът в актива на чехкинята беше реалност.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР