Категорично отричат За първи път под прожекторите на Випзона Подкаст

...
Категорично отричат За първи път под прожекторите на Випзона Подкаст
Коментари Харесай

Стана ясно гадже ли е Адам на Галин

Категорично отхвърлят

За първи път под прожекторите на Випзона Подкаст застава Адам от Алфа мюзик в едно доста искрено изявление. Адам е, тъй като е първият мъж в музикалния лейбъл и напълно естествена е съпоставката с първия древен човек. Иначе рожденото му име е Николай, само че все по-малко хора го назовават по този начин.

Роден е в София, само че израства в Поморие и с горделивост се показва за „ Гларус “. Детската му фантазия е да стане футболист, приключва „ Икономика и мениджмънт “ в Берлин, само че артистичната му страна надвива.

Галин първо го кани за модел в собствен видеоклип, само че когато го чува да пее, му предлага контракт. Не се тормози да приказва за сексуалността си. Даже разяснява най-грозната клевета по него адрес, а точно, че е гадже на Галин. Адам изрично отхвърля това.

Любовта сега не му е приоритет, тъй като неотдавна е завършил връзка с красиво момиче. Свободен е, само че не търси ново любовно предизвикателство, тъй като: „ Една жена желае да й посветиш цялото си време, а аз в този момент съм предан на кариерата си, макар че когато любовта пристигна – не пита “.

След 5 години се вижда, като разпознаваемо лице и име на сцената, с доста и стойностна музика зад тила си. Много се надява да наподобява на кумирите си – Азис, Галена, Десислава, Илиян, написа „ Телеграф “.

След като в детските си години е имал наднормено тегло, през днешния ден е луд по здравословното хранене и всяка заран си готви самичък храната за деня. Любимата му рецепта е: яйца, овесени ядки и спанак – всичко това се блендера и се пече на тиган. За него това е най-вкусната палачинка!
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР