Категорично не бихме се съгласили на министър от отцепниците, тъй

...
Категорично не бихме се съгласили на министър от отцепниците, тъй
Коментари Харесай

Балабанов: Отцепниците нямат морал, не щем техни министри

" Категорично не бихме се съгласили на министър от отцепниците, защото е нечистоплътно. Тези хора не имат морал, тъй че не бихме се съгласили с такова предложение. Те са на масата за договаряния, само че те не значат нищо за болшинството в Народното събрание. "

" Без тях, в случай че съумеем четирите обединения да създадем болшинство, това вършат 128 гласа. Такива хора остават без значение и в политиката отсега нататък. Имат право да разясняват, несъмнено. Имаме съответни условия, тъй че нямам доверие да попаднат в кабинета. " Това сподели Станислав Балабанов от " ИТН " пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

По негови думи диалозите с Българска социалистическа партия са минали в градивен звук и разговор. От Има Такъв Народ са създали предложенията си за програмата и са нанесени някои промени, тъй като " има някои неща, които може би на прочувствена база са били написани ".

В началото на идната седмица още веднъж ще има втори кръг договаряния във връзка с номинациите за персони за проектокабинет. Може би всички чакат да чуят предложение за министър председател от " Продължаваме промяната ". Аз персонално се срамя от това, което през вчерашния ден се случи с ръководителя на КЕВР. Още при избирането ме казахме, че е противокотституционно. Но по метода по който тогава действаше Министерски съвет, по този начин наподобява и вчерашния резултат. Трябва да се спре с едноличното ръководене. Ние постоянно сме били на страната на истината и в случай че се продължи по този начин, просто няма да се случи, сподели още Балабанов.

От Има Такъв Народ остават отворени за разговор, сподели той, с цел да видят имената, които ще бъдат препоръчани. " Защото в последно време тези, които приказват сега за стратегия, по която би трябвало да вървим, в последно време постановат единствено имена ", сподели Балабанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР