Категорично казахме, че ако има човек на задната седалка той

...
Категорично казахме, че ако има човек на задната седалка той
Коментари Харесай

Георги Семерджиев вие от ужас! Вещо лице по делото обори версията му: Карал е! Травмите съответстват

„ Категорично казахме, че в случай че има човек на задната седалка той би бил мъртъв. Пораженията, скъсване на автомобила са такива, че в случай че има човек на задната седалка той не би оживял “, сподели инж. Станимир Карапетков, който е експерт по делото „ Семерджиев “.
Пред съда Георги Семерджиев описа нова версия, съгласно която момиче е карало автомобила, а друго е било на задната седалка. По думите му той бил единствено пътник.
„ До този миг тази догадка не е била ясна. Не на вятъра тактиката на отбраната е да бъдат дадени тези неща и това събитие, което подсъдимият разказва като отбрана след нашия разпит. Първата догадка беше, че не е бил в колата. При нашата оценка и отговори в съда ние считахме, че той е бил в колата и обяснихме доста добре, че тези негови контузии подхождат, в случай че е бил лидер “, сподели в ефира на bTv вещото лице по делото „ Семерджиев “ Станимир Карапетков.
Карапетков обаче не пожела да каже с решителност на кое място е седял Семерджиев при съдбовната злополука на бул. „ Черни връх “, при която починаха две девойки.
„ По време на цялото ПТП е бил и на двете места. Ако е бил лидер, инерционната мощ при първия удар е относително дребна и той се е придвижвал напред и наляво. Следва обратен тласък на тялото обратно и доста мощен натоварен удар в асансьора на метрото. Следствие на тази ударна мощ, тялото на лидера, който и да е той, отива с главата и корпуса на тялото надясно и попада на дясната седалка. Ако той е бил лидер контузиите подхождат изцяло – в главата има контузии и в кръста “, изясни той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР