Катастрофата, която затвори северния път Видин-Монтана нощес, е взела жертва,

...
Катастрофата, която затвори северния път Видин-Монтана нощес, е взела жертва,
Коментари Харесай

Извънредна информация от МВР! Ново тежко меле затвори главен път, вадят трупове

Катастрофата, която затвори северния път Видин-Монтана снощи, е взела жертва, оповестиха от полицията. Инцидентът е станал в дребните часове на нощта. Сблъскали са се микробус и лека кола, излиза наяве от формалната информация на Министерство на вътрешните работи.

„ Мерцедес Спринтер “ с немски регистрационен номер и „ Фолксваген Поло “ с монтанска регистрация се движели в посока към Монтана. 48-годишният лидер на микробуса превозвал фамилията си – две момчета на 13 година и 2 година, жена си на 42 година, всичките от област Пазарджик, и жена на 72 година от Кюстендилско. Лекият автомобил „ Фолксваген Поло “ пък бил ръководен от 43-годишен гражданин на София. Все още не е ясно по какъв начин се е стигнало до конфликта. В касапницата обаче на място е починала 42-годишната жена, която пътувала в буса. Трупът ѝ е превозен до поделение по „ Съдебна медицина “ на монтанската болница за осъществяване на аутопсия. Всички пасажери в колите, взели участие в ПТП-то, са прегледани в болничното заведение, само че са освободени без съществени контузии.
На двамата водачи са взети проби за приложимост на алкохол с дрегер, като тази на лидера на лекия автомобил е отчела 1.74 промила в издишания въздух.
По случая е осъществен оглед и формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР