Катастрофа с автобус на градския транспорт предизвика голямо задръстване на

...
Катастрофа с автобус на градския транспорт предизвика голямо задръстване на
Коментари Харесай

Катастрофа с автобус на градския транспорт предизвика голямо задръстване на бул. „Цариградско шосе“

Катастрофа с рейс на градския превоз провокира огромно запушване на бул. „ Цариградско шосе “. По данни на Министерство на вътрешните работи случаят е станал малко след 15:00 ч., като са се блъснали рейсът и две коли.

При злополуката са потърпевши леко две дами – едната е с главоболие, а другата с болки в ръцете. В момента на мястото на случая тече оглед. Движението в посока излаз на София е мощно затруднено.

Катастрофа с рейс на градския превоз

Мъж и жена пострадаха леко след катастофа сред автомобил и рейс на градския превоз в София, преди дни, напомня SafeNews.

Инцидентът стана на бул. „ Цар Борис III “ покрай кръстовището с бул. „ Пушкин “ в югозападната част на града в кв. Павлово.

Пострадал е водачът на лекия автомобил и пътничка от рейса.

По наблюдения на Safenews заради всявания боязън по време на пандемията доста хора престанаха и не престават да не се хващат за дръжките в транспортните средства. От боязън от ковид, който от най-малко година и половина всеобщо не предизвиква тежо изкарване. Така нехващането в транспортните средства слага на риск животът им.

Било то при ненадейно потегляне, прекъсване или удар. Затова съветваме дъжте се крепко до момента в който пътувате и не разчитайте да пазите равновесие.

Източник: Българска телеграфна агенция

За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News Showcase

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР