Катастрофа с автобус на градския транспорт изпрати няколко линейки към

...
Катастрофа с автобус на градския транспорт изпрати няколко линейки към
Коментари Харесай

Градски автобус се заби в дърво в Младост - има пострадали

Катастрофа с рейс на градския превоз изпрати няколко коли за спешна помощ към жк " Младост " в София. Има ранени, оповестяват медии.

По първична информация на Нова тв на водача му е прилошало и е блъснал автобуса в дърво. Инцидентът е станал в квартал „ Младост ”, покрай метростанция „ Александър Балан ".

По информация на медията са потърпевши трима възрастни и едно дете, пътуващи в рейса. Възрастните са откарани в ИСУЛ, детето и майка му - в „ Пирогов ”.

За благополучие, от Столична дирекция на вътрешните работи оповестяват, че няма данни за съществено потърпевши при пътния случай. За Българска телеграфна агенция от столичната полиция осведомят, че са потърпевши 5-6 души.

Сигналът за случая е подаден малко след 17:00 часа. По първични данни в столичния квартал „ Младост “ 2 рейс на градския превоз е аварирал в дърво. При случая са ударени две паркирани коли, без хора в тях.

Към мястото на произшествието са изпратени шест екипа на незабавна помощ, оповестиха по-рано за Българска телеграфна агенция от Центъра за незабавна помощ.

Коментари10 коментара
Моля, или се, с цел да участвате в диалога!
 Заглавие
Песента The Gambler е написана от Дон Шлитц през 1976 година И след това е записвана от разнообразни реализатори, в това число Джони Кеш. Кени Роджърс обаче е този, който съумява да направи песента сполучлива и разпознаваема.
20 5 Още КОментари Най-новоПрочети още
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР