Катафалката пристигна 80 минути преди погребението Братът на Алексей Петров

...
Катафалката пристигна 80 минути преди погребението Братът на Алексей Петров
Коментари Харесай

Братът на Алексей Петров - Огнян, майка му и подсъдимият с него Марчело Джотолов дойдоха за погребението

Катафалката дойде 80 минути преди погребението

Братът на Алексей Петров - Огнян, както и Марчело Джотолов, обвиняем с него по делото Октопод, пристигнаха за погребението на някогашната барета. Тук е и майката на Петров Диляна. На място дойде и Кристиян Бойков, упрекнат, че е хакнал базата данни на Национална агенция за приходите. След като напусна " ТАД груп ", Бойков стартира работа при Алексей Петров.

На място пристигна и известният юрист, някогашен следовател и пълководец на Алексей Петров в отряда на баретите Лъчезар Таков. С него бе и синът му, също юрист, Любомир.

45 минути преди началото на поклонението паркингът пред гробището в столичния кв. " Бояна " към този момент бе цялостен. На място има защита на гробищния парк, частни градове и патрул на полицията.

Очаква се Петров да бъде заровен в затворен ковчег, защото единият патрон, изстрелян от килъра, го поразил в лицето.
 Снимки: Георги Кюрпанов-Генк
Тялото към този момент е докарано на гробищния парк в " Бояна ".Катафалката дойде 80 минути преди погребението, написа 24 часа.

Все още не е ясно дали Мирослава Михайлова, която е била с Петров по време на стрелбата на Витоша, станала на 16 август, ще пристигна. Тя бе улучена от рикошет и закаран в " Пирогов ", където бе оперирана и евентуално още се възвръща.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР