Катаджиите в цялата страна ще следят за джигити в над

...
Катаджиите в цялата страна ще следят за джигити в над
Коментари Харесай

Дебнат за джигити по пътищата в над 30 акции на КАТ

Катаджиите в цялата страна ще наблюдават за джигити в над 30 акции до края на годината. Това оповестиха от Държавно-обществената консултативна комисия по проблеми на сигурността на придвижването, оповестява „ Телеграф “. На последното ѝ съвещание в Министерство на вътрешните работи на 26 февруари план-графикът на полицейските интервенции е бил одобрен. Засиленият надзор стартира през вчерашния ден преди Националния празник 3 март.

В петък следобeд униформените се занимаваха с организация на придвижването. През почивните дни е ревизират водачите за приложимост на алкохол и опиати, както и дали колите са годни да са на пътя през зимата. Заради влошените метеорологични условия, от съвсем седмица от КАТ не са следили с камери за превишена скорост. „ Това ще продължи, до момента в който времето се оправи “, прецизираха от Пътна полиция.

В проекта за акции на ченгетата влизат акциите „ Абитуриенти “, „ Ваканция! Да пазим живота на децата на пътя! “, „ Безопасно лято! “, „ Децата потеглят на учебно заведение! Да ги пазим на пътя! “, както и инспекции към студентския празник 8 декември. Ще се проведат и годишните акции „ Зима “, „ Алкохолът е неприятен водач “, како и срещи с мотористи. През май ще бъде определен след хиляди водачи „ Най-добрият млад водач на България “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР