Късометражен филм от младежи за младежи разказва за пристрастяването към

...
Късометражен филм от младежи за младежи разказва за пристрастяването към
Коментари Харесай

Филм от младежи за младежи разказва за пристрастяването към смартфоните

Късометражен филм от младежи за младежи споделя за пристрастяването към смарт телефоните. Режисьор е 17-годишният възпитаник в Американския лицей Спас Велков, а в основните функции са известни актьори като Койна Русева и Антоний Аргиров.

" М " споделя за 17-годишния Алекс, който застрашен с изключване от елитното си учебно заведение, в случай че не издържи комплициран тест по математика. Вместо да учи обаче, той взема решение да се опитва да корумпира своя учител благодарение на мобилните връзки. Късометражният филм е сниман през 2016 година на територията на Испанската гимназия в София.

 Филм от младежи за младежи споделя за пристрастяването към смарт телефоните
© Екип на кино лентата

Според създателя му Спас Велков, неговите връстници са дотам подвластни от мобилните си телефони и обществени мрежи като Фейсбук, Snapchat и Instagram, че в случай че едно събитие не е разпространявано онлайн, то все едно не се е случило. Филмът е ориентиран както към възпитаници, по този начин и към родителите и преподавателите им, споделя той.

" М " направи премиерата си нощес в Културния център Г8, а през днешния ден ще може да бъде гледан още веднъж там от 19.30 ч.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР