Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус

...
Късно снощи бяха изтеглени печелившите на наградите в Турбо Бонус
Коментари Харесай

Голямата награда в Турбо Бонус играта на игрални зали WINBET отиде във Перник

Късно нощес бяха изтеглени печелившите на премиите в Турбо Бонус играта на. Късметлия от Перник завоюва Голямата премия - моден и мощен, първокласен състезателен автомобил. Други 10 клиенти на компанията пък завоюваха парични награди от по 5 000 лева

Тегленето на печелившите бе кулминационната точка на Турбо Бонус играта, която стартира при започване на октомври и добави страстта от заниманията в игралните зали на WINBET в цялата страна.

В рамките на играта, клиентите получаваха талони за присъединяване в разпределението на премиите според от своята игрова интензивност. Спечелването на джакпот или mystery bonus добавяше спомагателни талони за присъединяване в тегленето, както и играта с лична електронна карта WINBET.

Забавленията и изненадите в игралните зали на WINBET ще продължат и през новата 2023 година Пълна информация за настоящите
джакпоти и промоции в тях е налична на.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР