Късметлийският, щедър и процъфтяващ - същността на Юпитер може да

...
Късметлийският, щедър и процъфтяващ - същността на Юпитер може да
Коментари Харесай

Ретроградният Юпитер дава нов късмет и нови възможности

Късметлийският, великодушен и преуспяващ - същността на Юпитер може да ви се стори повече от невероятна – въпреки всичко планетата символизира духовната мъдрост и опциите за израстване. Най-голямата планета в Слънчевата система става ретроградна за към 4 месеца всяка година и не щеш ли пристигна време Юпитер да се прояви и през 2022, предава Флагман.

Юпитер стартира противоположното си придвижване в знака Овен на 28 юли, по-късно ще премине през Риби на 27 октомври и ще завърши ретроградата си в същия знак на 23 ноември.

Какво споделя тя във връзка с развиването и разрастването на хоризонтите? Време е да се вгледате във вътрешността и да размишлявате върху пътя си отсега нататък. Ето какво да чака всяка зодия от ретроградния Юпитер през настъпилия интервал:

Овен

Имате опцията да работите върху всичко от постигането на задачите ви до физическата ви еднаквост. Ретроградният Юпитер ви окуражава да преразгледате задачите и идеалите си. Къде отива в действителност всичката ви сила?

Телец

С планетата на шанса и развиването преминаваща през 12-ия ви дом на изцелението и духа, може да почувствате потребността да се вгледате в себе си. Докато Юпитер е назадничав, ще имате опцията да се излекувате и да приключите някои въпроси от персонално естество. Не прибързвайте с решенията и дейностите си.

Близнаци

Предоставят ви се величествен брой вълнуващи благоприятни условия, както и поддръжка в персонален и професионален проект. Докато Юпитер е назадничав, космосът ви окуражава да се вгледате в идеалите си, с цел да разберете своето място в света.

Рак

Развивате се стремително в кариерата си и обсебвате светлината на прожекторите, само че ретроградният Юпитер ви подтиква да извършите крачка обратно и да обмислите ходовете си. Успявате ли да разгърнете целия си капацитет?

Лъв

Не всички, които се лутат са изгубени. Тази мисъл важи с цялостна мощ за вас, изключително откакто Юпитер стартира противоположното си придвижване в Овен. По време на този пренос космосът ви провокира да погледнете огромната картина и да изследвате опциите отвън зоната ви на комфорт.

Дева

Космосът ви благославя с обилие и финансово заплащане. Ретроградният Юпитер, въпреки това, е тук, с цел да хвърли светлина върху всичко от проблемите ви с доверието до скритите ви страни. Това ще ви спре ли да постигнете триумфа, който желаете?

Везни

Вероятно сте се срещнали с някои евентуални вероятности... а някои от вас и с кармични връзки, които са били предопределени да пресекат пътя ви. Ретроградният Юпитер обаче ви моли да насочите целия този оптимизъм и изобилна сила във вътрешността, с цел да можете да обмислите и преоцените настоящите си задължения.

Скорпион

Вероятно се претоварвате с работа, неглижирайки менталното и физическото си здраве. Е, завършек на това. Ретроградният Юпитер ще бъде интервал напълно за преоценка на вашите привички, ежедневни ритуали и грижа за себе си.

Стрелец

Поддържате ли връзка с детето във вас? Юпитер в Овен ви носи ентусиазъм и убеденост във връзка с вашата еднаквост. Ретроградният Юпитер ще продължи да разпръсква светлина върху хората, местата и обстановките, които ви носят задоволство.

Козирог

Въпреки че Юпитер в Овен носи обилие и разширение на вашия четвърти дом на прочувствени основи, неговото ретроградно пътешестване ще сложи фокус върху вашите корени и родословие. Кои обичаи ще продължите да култивирате и къде вместо това ще изберете да поемете водеща роля?

Водолей

С късметлийския Юпитер блещукащ в Овен, евентуално ще предизвиквате нови връзки и ще употребявате гласа си, с цел да задоволите любознанието си. Ретроградният Юпитер е тук, с цел да хвърли светлина върху вашето директно обграждане. Как се възползвате оптимално от предоставените ви запаси?

Риби

Менталното здраве ви беше приоритет напоследък. Макар този интервал да е бил малко изолиращ за вас, в този момент се справяте доста по-добре. Ретроградният Юпитер ще озари вътрешния ви свят, тъй че е време да се отворите към другите и да се насладите на общуването.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР