Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни

...
Късметът обърна гръб на България - три контузии и стабилни
Коментари Харесай

Павлин Иванов: За мен е радостно, че във всеки мач излизаме за победа

 Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха Късметът обърна тил на България - три травми и постоянни босненци отстраниха "лъвовете " от борбата за Мондиал 2023
“В последната им офанзива ни взеха битката в нахлуване след пропуснатия углавен. Не успяхме да загърбим, само че бяхме с четирима ниски играчи на паркета, което ни оказа помощ да се държим в мача. Джанан Муса е много добър нападател, проси си много фаулове. Вкара ми тройката от деветия-десетия метър през ръка. Случва се. Поздравявам го, само че това е доста по-лесно, в сравнение с когато падаш с две точки. Пробва я - вкара я. Той е добър състезател и по тази причина играеше в НБА.

За мен е доста значимо и радостно, че когато излизаме преди всеки мач виждам в съотборниците си, че излизаме за победа, без значение дали играем против Литва, Латвия или Босна и Херцеговина. Винаги излизаме за победа и се борим до самия край. Надграждаме с всеки минал кръг. Сега към този момент мислим за идващите преквалификации, а по-късно отиваме на Европейско. Важното е, че надграждаме. Със сигурност ще пристигна ден, в който ще ни се върне.
 Росен Барчовски: Казах на момчетата, че съм горделив от тях Росен Барчовски: Казах на момчетата, че съм горделив от тях
Лидер няма по какъв начин да се чувствам. Това е народен тим и във всеки мач водачът е друг, всеки има вяра на другия. Другите тимове имат доста по-класни играчи на равнище Евролига. Усещам се като част от тима.

Зрителите виждат, че Дий Бост оставя сърцето си на терена за нас, тъй че го приветствам и се надявам да продължи по този начин. Вярвам, че ще го направи. Той идва поради нас, а не поради нещо друго.

Започнахме една последователност още като Любо Минчев беше треньор и по-късно тя продължи с Росен Барчовски. Това беше един преход, тъй като преди този момент играхме доста едва. Очаквам доста тежка атмосфера в Грузия и доста тежки мачове. Там са единствено класни тимове и ние сме новобранец, само че единствено на хартия. Ние ги познаваме - те нас не ", съобщи Павлин Иванов.

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР