Касим или Човекът-пъзел в Игри на волята напусна състезанието, но

...
Касим или Човекът-пъзел в Игри на волята напусна състезанието, но
Коментари Харесай

Смайващ обрат в Игри на волята: Отпаднал участник разкри к...

Касим или Човекът-пъзел в " Игри на волята " напусна надпреварата, само че се наред измежду най-колоритните участници в него. В живота той се оказва много по-различен от това, което е показвал на екрана. Става ясно и коя е най-голямата му неточност досега в живота.

" Имам една извънредно забавна преживелица, която е нещо сходно на пъзел в действителния живот. Бях затворен в една стая, в която имаше доста огледала и беше нещо сходно на Escape Room. Трябваше допустимо най-бързо да намериш изхода като имаш задания по пътя. Стигнах аз до въпросната зала с огледалата и стартирам да търча.

Най-голямата неточност в живота ми, тъй като както си тичах напред внезапно се забивам в стъклото и по-късно имах комбал несъмнено най-малко няколко дни. Хора, доста внимавайте в случай че отивате в зала единствено с огледала. Не тичайте и не правете моята неточност, тъй като доста бързо ще се озовете на земята ", споделя той неотдавна в изявление за Vbox7.

Любопитна детайлност е, че за присъединяване си в " Игри на волята " Касим се е готвил към два месеца, в които е ходел три пъти седмично на плуване и едвам няколко пъти на фитнес. " Влязох като Човекът-пъзел в Игрите, само че несъмнено считам че освен това е задоволително, с цел да спечелиш. Изискват се и доста други качества, които би трябвало да притежаваш, с цел да вървиш напред в Игрите и да стигнеш до край. "

Това, за което Касим съжалява най-вече, е, че не е съумял да стане капитан, а любимци за финала оттук насетне са Гого, Фифо, Джаферович и Мани. " Мани доста ме кефи. Може да наподобява доста мъничка, само че е доста рискова и доста мощна ", написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР