Къщата в Драгалевци, заради която журналистката от Нова телевизия Ани

...
Къщата в Драгалевци, заради която журналистката от Нова телевизия Ани
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ОТ ПАЛАТА НА АННА ЦОЛОВА: Купила го порутен, направила лъскав ремонт отвън и отвътре, обзавела двореца си с луксозни мебели! Комшийката на Иван Костов изглежда силно притеснена...

Къщата в Драгалевци, поради която журналистката от Нова телевизия Ани Цолова ще дава доклад пред прокуратурта, е била владеене на възрастно семейство, преди да премине тихомълком в нейно притежание, шушукат дългогодишни поданици на елитния столичен квартал. В последните седмици парцелът на водещата на "Здравей, България " закупи национална популярност, откакто Николай Бареков подаде сигнал до прокуратурата и данъчните с искане Цолова да бъде обширно тествана за произхода на финансите й за имота и трикатовата постройка.

Oĸaзa ce, чe Aни Цoлoвa и мъжът и Bacил, ĸoитo ĸyпиxa и peмoнтиpaxa нoвaтa cи ĸъщa oщe в нaчaлoтo нa пpoлeттa, ca я взeли oт ceмeйcтвo възpacтни xopa, нe paзпoлaгaщи c дocтaтъчнo cpeдcтвa зa дa пoддъpжaт вилaтa cи /тoвa e пpeдcтaвлявaлa ĸъщaтa пpeди/. Aни Цoлoвa ĸъм мoмeнтa ce шиpи в мяcтo cъc зacтpoeнa плoщ oĸoлo 180 ĸвaдpaтни мeтpa и c двopнo мяcтo нaд пoлoвин дeĸap. Днec двopът e идeaлнo пoднoвeн, пълeн c цвeтя и зacтлaн c paйгpac. A гoлямaтa ĸъщa e oбгpaдeнa c виcoĸa oгpaдa.

Като публицист с дълготраен опит зад тила си, в утринния ефир на Нова телевизия Ани Цолова по никакъв метод не се издава, че свадите към проблема й въздействат. Из нюзрюма на медията водещата също не давала тип, че се впряга от офанзивите от страна на евродепутата и нейн някогашен сътрудник Николай Бареков, който в последната седмица изключително се засилва и съвсем не минава ден, в който да не порицае Цолова в обществената мрежа. С никой от сътрудниците си журналистката не изпадала в мнения за абсурда, а и те не повдигали въпроси към деликатната обстановка.

След края на работния й ден обаче, щом напусне постройката на Нова, Цолова смъква маската и лъсва същинското й лице. След серията от нападки на Бареков, когато не е пред камера, водещата наподобява мощно обезпокоена, видяха фотографите на "Ретро ".

Умърлушена и очевидно в тъмно въодушевление след следващия работен ден, Цолова се дотътри с мини колата си, модел на "Нисан ", пред скандалния парцел в Драгалевци. Няколко метра от спонтанния паркинг на отсрещната страна на уличката до портата на съвсем двуметровата ограда, която компактно прикрива какво се крие зад нея, журналистката мина забола взор в земята. "Такава се връща всеки ден, не е доста общителна напоследък ", забелязали са неналичието на всевъзможен живец у Цолова и нейните съседи в квартала на богатите.

Настоящите си несгоди 42-годишната плевенчанка в действителност си докара сама, откакто напролет позволи екип на "Тази заран " да прекрачи прага на дома й. Ани обаче си направи мечешка услуга. Възмутен от признание за непоквареност на някогашната му партньорка в "Тази заран " по Би Ти Ви, чиято кариера в ефир започва с него, Николай Бареков изригна и поведе война против нея. Още тогава Бареков упрекна Цолова в слугинаж на един от родните олигарси, от който, по думите му, всеки месец прибирала десетки хиляди лв., с цел да играе по свирката му и да кани верните посетители в утринния блок на Нова.

Журналистката искаше да показа парцела като дребна къщурка и даже се оплака, че нямала екстри като басейн и джакузи, което потресе феновете. Малката спретната къщичка обаче в действителност е със застроена повърхност от към 180 кв.м., близо половин декар двор с огромни дървета, овошки и поляна за игра, и се прави оценка на минимум 400 хиляди лв.. Когато Цолова и мъжът й Васил закупили къщата остаряло строителство, тя било много занемарена. Бившите й притежатели нямали финансови благоприятни условия да я поддържат. Журналистката направила главен ремонт - и вътрешен, и на фасадата, обзавела я с красиви и функционални мебели, вдигнала и високата ограда против нахалници.

С какви средства се е устроила като комшийка на Иван Костов, екранната половинка на Виктор Николаев занапред ще потвърждава пред способените ограни и дали те в действителност са от продажбата на парцели из Плевенско, наследени от дядо й, каквато версия се появи. След дни в безмълвие, самата водеща опроверга това. "В момента против мен се прави опит за обществено омаскаряване с неистини, измислици и доноси. Да пишеш и твърдиш, че някой пере пари или пък е продавал ниви в села и паланки, където в никакъв случай не е ходил, без даже да го потърсиш, е една хилавост, която от дълго време сме приели за норма. Ако някой откри и стотинка противоречие сред приходите и разноските ми, ще му я подаря. А другояче ще си заплащам вноските по заема ", разяснява Цолова.

Бареков заподозря журналистката във връзки с Национална агенция за приходите

Николай Бареков позволи вид, при който Ани Цолове ще мине сред капките при инспекциите от Национална агенция за приходите, до която той попаде сигнал с искане да се откри с какви пари журналистката е закупила и реновирала парцела си.

"Сигурно си е харесала парцела в Драгалевци, до момента в който е предавала онлайн всяка заран от оградата на моя дом по поръчка на един "приятел ". Не плачи, Ани! Не бъди толкоз уплашена и гузна, колкото звучиш във "Фейсбук ". Дадох ти път в Би Ти Ви, доста бързо съумя да забравиш и кой подаде ръка на твоето семейство и назначи брачна половинка ти и доста добър оператор на работа в ТВ7. После обаче ти реши на мой тил да трупаш точки като честен наставник. Сега пък си ми комшия и имаш по-голям и по-хубав дом от моя. Радвай му се. Не ти изпитвам завист. Дано твоите същински "шефове " (не Силва Зурлева) ти оказват помощ и се обадят в Национална агенция за приходите в жанр "Мишо Бирата и Ало Ваньо " да те ревизират на две на три, не както мен - цели две години и още пет обратно. Много почтени хора в моето семейство пострадаха поради теб, Ани. Но аз не ти се дразня ", изригна против Цолова Бареков.















Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР