Къщата от Сам вкъщи“ може да бъде наета за ден

...
Къщата от Сам вкъщи“ може да бъде наета за ден
Коментари Харесай

Дават под наем къщата от Сам вкъщи

Къщата от " Сам у дома “ може да бъде наета за ден през Airbnb. Жилището от един от най-популярните коледни филми може се мести от огромния екран в действителния живот.

Този декември истинската къща от кино лентата " Сам у дома “ може да бъде резервирана за една вечер през Airbnb.

Намиращата се в Уинетка, Илинойс, къща, в която Кевин Макалистър прекарва една значима Коледа (докато останалата част от фамилията му е в Париж), ще се трансформира в дом за група късметлии, които съумеят да я резервират. Допълнителен бонус е, че те ще бъдат посрещнати от огромния брат на Кевин във кино лентата Бъз, които е прочут и като артиста Девин Ратрей, написа Complex.

В дома са непокътнати някои деликатно подбрани елементи, които феновете на " Сам у дома “ незабавно ще разпознаят. Сред тях са клопките за възможни натрапници, (които гостите ще заложат сами), джънк фууд от 90-те години, зеленият халат на Кевин и тарантулата домакински любим на Бъз.

Всичко това е реклама, както на Airbnb, по този начин и на новия филм от поредицата " Сам у дома “, който е със заглавие " Отново самичък у дома “ и който гостите ще могат да изгледат в къщата.

На гостите на къщата може да им се наложи да си купят сами афтършейв, в случай че желаят да пресъздадат някои моменти от кино лентата пред огледалото, като също по този начин не е ясно дали ще могат да си поръчат пица отблизо заведение и им остава да се надяват, че никой няма да се опита да влезе с щурм в къщата.

Желаещите да наемат къщата ще могат да го се опитат да го създадат от 7 декември на airbnb.com/homealone и да се надяват, че ще имат шанс. Къщата ще бъде налична на 12 декември.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР