Къщата на Big Brother отново бе изпълнена с пререкания и

...
Къщата на Big Brother отново бе изпълнена с пререкания и
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития в името на истината в Къщата на Big Brother

Къщата на Big Brother още веднъж бе изпълнена с пререкания и нови разкрития. Този път изненадата пристигна от Златка и Никита . Още в понеделник вечерта, след елиминациите, към Никита се завъртя скандал, в който тя се оказа сама против всички. Няколко реплики по-късно нервите на Златка не устояха и двете дами влязоха в изострен спор, от който следствията няма да закъснеят.
 Златка NOVA

Какво се случи сред двете съквартирантки и каква загадка ще излезе нескрито, ще забележим тази вечер в 21:00 в ефира на NOVA.

 Биг Брадър NOVA
Седмицата на Уагабунга в Къщата носи със себе си провокации, на които единствено най-заклетите „ непипажи “ могат да устоят. Всяко несполучливо прекосяване през задачите, обаче, бива осъдено и някои от съквартирантите ще се наложи да останат безусловно по бели гащи поради грешките на един от братята си. Кой и за какво съумя да провали задача " Пипаж " ще забележим довечера.-->
 Биг Брадър NOVA
Освен всичко това през днешния ден ни чакат и номинации, от които Албена е предпазена с щита на SDI. Съквартирантите ще имат опцията да гледат номинациите, наред със феновете на NOVA, и ще видят кой и заради какви аргументи ги е номинирал. Кои ще са номинираните за изпъждане в понеделник ще забележим през днешния ден от 21:00 часа в следващия епизод на Big Brother: Most Wanted.

Актуални вести ще откриете на и на а на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР